Michio Kushi : Zdraví

1926

Michio Kushi je japonský doktor, který se zabývá tradiční energetickou medicínou a po přestěhování do USA, kde momentálně stáje žije, se začal věnovat také makrobiotické stravě. V tomto oboru je považován za světového odborníka a jeho knihy oslovují čtenáře po celém světě a to nikoliv pouze ty, kteří se touto stravou chtějí stravovat. Věnuje se nejen stravě jako takové, jejímu složení a hodnotám, ale věnuje se i jejímu léčebnému účinku. Napsal knihy jako Přírodní léčení makrobiotikou, Makrobiotická cesta nebo Cukr a sůl. Vystudoval univerzitu v Tokiu a následně i tradiční energetickou medicínu.

Michio Kushi
Zdroj: Anonymní

Recenze knih autora


Obrázek knihy
Problémy se srdcem má čím dál tím více lidí. On je to vlastně problém i cévní a celkového krevního oběhu. Na vině je několik faktorů, například sedavé zaměstnání, minimum pohybu a samozřejmě i strava. Tato kniha Vám nabízí lék. Jedná se o makrobiotickou stravu a jedná se o diety. Vše v rámci prevence, která je samozřejmě nezbytná. Makrobiotické zásady jsou přísné, ale vyplatí se je dodr... číst celéžovat. Žijeme jenom jednou.
26/09/2017
Obrázek knihy
Tato kniha vás vtáhne a každý její řádek slovo nebyl zbytečný ale moc mi pomohl a mým blízkým s těžkou nemoci minimálně poskytla naději, že ještě tady šance je.
27/01/2020