Donnermeyer Anja

Recenze knih autora


Obrázek knihy
Výborně popsané recepty,nebudete mít problém s pochopením jednotlivých kroků, na to, že je knížka v měkké vazbě, je vcelku pevná a odolná :-D
Fotografie Vás rozhodně nalákají, jsou skvěle nafocené a to nemluvím ani o chuti.
Litovat knihy rozhodně nebudete, na navíc jsou recepty zdravé - bez lepku se dnes snaží péct čím dál více lidí, také z důvodu celiakie, proto je to dobrá ... číst celévolba, pokud někoho takového v rodině máte a i přesto mu chcete udělat radost něčím sladkým. Samozřejmě se dozvíte náročnost receptu a čas, který vám zabere.
28/09/2017
Obrázek knihy
Snažila jsem se sehnat nějaké recepty bez mouky, protože beru fakt, že je mouka nezdravá a čím jí je mín tím líp.A zrovna když jsem sháněla teda nějaký takový recept, tak jsem narazila na tuto kuchařku a řekla si, že si ji koupím a zkusím něco nového.Kuchařka je obsahově pro mě bohatá, obrázky jsou krásné a ty recepty nejsou ani špatné, takže tuto kuchařku hodnotím kladně jen ty recepty... číst celé mohly být trochu zdravější.
30/09/2018
Obrázek knihy
Velmi zajímavá kuchařka, kde najdete mnoho receptů na dorty, koláče, muffiny i cukroví bez použití mouky. Recepty nejsou nijak příliš složité a náročné na čas. Každý recept má přehledně vypsané potřebné ingredience, dobu přípravy, pečení a jednotlivé kroky, jak postupovat. U každého najdete na levé straně fotografii vámi připravovaného zákusku. Už jen když si kuchařku prohlížíte a přemý... číst celéšlíte, jaký recept zkusíte upéct, sbíhají se vám sliny na jazyku a nevíte, na který máte větší chuť. Zákusky jsou opravdu v reálu chutné. Kuchařku celkově hodnotím kladně a doporučuji.
21/07/2021
Obrázek knihy
Zkusit se má opravdu asi všechno a u pečení to platí také, tenhle druh pečení je tak trochu jiný a to v tom že postrádá mouku. Je to možná pro mnohé z nás obrovské překvapení,ale je tomu opravdu tak. Koukám na to taky jako puk, ale jsem v opozici a musim to proste zkusit, mouka jako taková je nahrazena rozemletými ořechy, mandlemy nebo dokonce kokosem. Je to opravdu velmi zajímavý příst... číst celéup k pečení.
9/01/2020