Kniha s názvem 12 měsíců v české kuchyni je od mladého kuchaře Martina Legezy, který je mladý, ale ve své kuchařce se věnuje tomu, co ho učila jeho babička když byl malý... a tak právě v této knize najdete doopravdy perly kuchyně jako je třeba vývar s celestinskými nudlemi, šišky s mákem, recept na povidla a nebo třeba knedlíky s mákem... Prostě starou dobrou klasiku od našich babiček. ... číst celéKniha je moc hezky uspořádána podle ročních období a toho co zrovna plodí v zahrádkách.
Knihu bych rád věnoval svojí vnučce, která lásku k vaření získala od své matky a mojí ženy. Tenhle mladý kluk si zaslouží pozornost a to díky jeho kuchařce, která ji jistě ořioraví chutné recepty. Jde o to aby si uvědomila jak nelehké je poskládat recept a jaké surovině by měla v každé části roku dát přednost. Dost si od toho slibuji a byl bych rád aby ji to opravdu bavilo. Obrázky a re... číst celécepty budou pro její oči jistě lákavé.
Každý měsíc v roce nám přináší odlišné možnosti a právě proto tu máme tuhle skvělou kuchařku s úžasnými recepty. Autor kuchařky Martin Legeza je opravdovou novinkou pro většinu z nás a tak i my jsme zvedaví co nám tento mladý muž přinese na naše talíře. Vizualní zpracování knihy je velmi povedené a rozhodně se s ním v celé knize seznámíte. Recepty jsou lehké a snadno vytvořitelné jak pr... číst celéo aktivní kuchaře tak nováčky.