Vše sladké

· Sevruga · 2020 · gebunden · 216 stran

Vše sladké

416
416
DMOC 499 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
V nové kuchařce Ivety Fabešové najdete recepty na dezerty, které tvoří základy cukrařiny. Od naprosto jednoduchých až po ty, co vyžadují kus umu. Všechny jsou ale volené tak, abyste je zvládli v pohodlí vašich domácích kuchyní. Výběrem receptů myslí Iveta na všechny. Od malých koláčů z lineckého... číst celé 
  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Kuchařka Vše sladké je opravdu praktická a skvělá kniha. Obsahuje velký počet skutečně vynikajících receptů na rozmanité dobroty. Můžete si tak upéct nespočet lahodných dezertů, zákusků a mnoho vynikajících druhů dobrot. Recepty jsem vyzkoušela a jsou rozhodně báječné, chutnají naprosto skvěle. Navíc oceňuji fotografie k receptům. Vřele doporučuji všem, které také baví pečení vyzkoušet tyto recepty, protože se skutečně osvědčily a jsou úžasné.
    12/05/2021
    Avatar uživatele
    Na základě úžasných recenzí jsem se odvážila zakoupit knihu I.F. - opravdu jsem se na ni těšila...no shrnu to asi takhle...kdyby čtvrtina nebyla věnována chválozpěvnému životopisu a zbytečným fotografiím (myslím tím fotky ala třech nerez misek a pod tím nápis "3 kusy nerezových misek", asi by to nebylo až tak špatné...první odrazení přišlo hned s otevřením - ejhle, obří fotka a text Pohlreicha (nic proti němu, ale poslední roky je v ČR poněkud "přepolrajchváno"..a to co předvedl během pandemie mě skutečně odrazuje)...pak zjištění, že IF upřednostňuje místo cukrářské odbornosti ve svých podnicích nadneseně řečeno "čistotné floristky", protože stejně všechno dělají stroje (pak si myslím, že jí uniká smysl vysokých cen = ty jsou totiž za ruční práci, tedy cukrářský majstrštyk, nikoli za neumětela, co má jen cit pro estetično, ale ví jak naplnit stroj, co za něj vše udělá - což je dobré vědět při návštěvě jejích kaváren)...za další je znát, že není vyučená v oboru (např. u vysvětlení cukrářských pojmů napsat že crumble je křupavá textura z domácích sušenek je fakt úlet! žila jsem v UK a crumble je samozřejmě naše drobenka, a nikdo ji tam nedělá ze sušenek/ jen blbec by si upekl domácí sušenku a rozdrobil ji na drobenku...všichni tam na "crumble" koláče dělají drobenky z ovesných vloček/másla/cukru příp. mouky a golden sirupu/, jen čeští "umětelové tam nalámou blbé sušenky, když je to doma, tak proč ne - super, ale profesionál???) recepty jsem zatím jen prolétla a musím říct, že mě překvapilo, že defacto co recept, to želatina :-O fakt ji má snad úplně ve všem, v každém krému, nechápu...přece když máte kvalitní surovinu, tvar drží tukem, nepotřebujete do všeho cpát želatinu! (tedy aspoň mně vysokoprocentní šlehačka v krému drží sama) a napsat u suroviny "kaštanový krém / lomeno kupte na internetu/" mě fakt odrovnalo :-) nevím, na začátku píše, že jejím vzorem je Julia Child, ale myslím, že ty její kuchařky nejspíš vůbec nečetla :-D Julia by jí pravdědobně vzala po hlavě válečkem na těsto :-D za mě obrovské zklamání...i když pořád lepší IF, než p. Maršálek...narozdíl od něj (který dle toho, co předvádí v TV vůbec péct neumí -prostě to nemá v paži a navíc je neskutečně nesympatický), tak paní IF je zručná a sympatická, takže přeju štěstí, i když kniha je zklamání...(pro mě) :-))
    1/10/2022
    Avatar uživatele
    Krásná kniha, krásný dárek.
    9/01/2021
    Avatar uživatele
    Kniha jako každá jiná, to si může říct skoro každý z nás a tak jsem také k této knize přistupoval, ale jakmile jsem se začetl, uvědomil jsem si, jak skvělé to může bát vyzkoušet něco sladkého z rukou tak skvělé cukrářky, kterou je právě tato autorka. Sám moc dobře znám místa, kde si její výrobky mohu vychutnat a kde se s láskou a chutí vyrábí. Kniha je krásně zpracována a máme si tak opravdu co vyzkoušet.
    6/01/2021
    Avatar uživatele
    Vše sladké od cukrářky Ivety Fabešová je jedna z nejlepších kuchařek, které doma mám. Společně s recepty pana Maršálka jsou recepty v této knize ty, po kterých sahám když chci připravit něco opravdu speciálního. Všechny dezerty jsou lahodné, chuťově vyladěné a každý je speciální a vymakaný do detailu. Iveta Fabešová je opravdu Paní cukrářka a i tato kuchařka je moc povedená. Určitě ji všem moc doporučuji.
    31/08/2021
    Avatar uživatele
    Zatím nevím, čeká zabalená na Štědrý den
    16/12/2022
    Avatar uživatele
    Bude to vánoční dárek, ale doufáme že spokojenost
    9/12/2022
    Avatar uživatele
    Kuchařka od vynikající cukrářky Ivety Fabešové je top na mém žebříčku kuchařek na pečení! Překonala i věhlasné cukráře jako je pan Maršálek nebo paní Slavíková. Ne, že by předešlí dva měli ty kuchařky nekvalitní, tak to rozhodně není. Ale tato kuchařská kniha splňuje to, co jsem skutečně hledala. Poměrně snadné návody na dokonale provedené dezerty, které vypadají luxusně, jako z francouzské cukrárny. Nic zvlášť extravagantního, ani typické české ,,buchty”, ale opravdu luxusní, krásné dezerty. To je cukrařina kterou já chci. Krásná a pouze z kvalitních surovin. Pokud chcete také to samé, pak vám vřele doporučuji tuto knihu. Rozhodně vás nezklame.
    11/08/2022
    Avatar uživatele
    Tato publikace se nedá hodnotit nijak než kladně, protože je úžasná nejen svým obsahovým, ale hlavně grafickým zpracováním. Už se moc těším, až si zkusím nějaký ten dezert. zatím jsem se k tomu neodhodlala, ale co jsem se dívala, tak jednotlivé postupy a návody jsou sepsány srozumitelnou formou, což velmi oceńuji. Knížka obsahuje recepty jak pro zkušené cukráře, tak i pro ty méně zdatné. Co se mi moc líbí, jsou úžasně barevné fotografie.
    28/02/2022
    Avatar uživatele
    Knihu jsem zakoupila, když jsem na mateřské po několika letech zjistila, že mě vlastně baví péct. Chtěla jsem více proniknout do cukrařiny a naučit se nové dezerty. Jelikož jsem některé recepty Ivety Fabešové znala, byla pro mě její kniha jasnou volbou. Kniha obsahuje recepty jednoduché, které zvládne každá i méně zdatná kuchařka až po recepty velmi složité, které je třeba mnohdy i víckrát zkusit, než se povedou.
    15/01/2022
    Avatar uživatele
    Krásná kniha, kvalitně provedená.
    31/10/2021
    Avatar uživatele
    Dárek k narozeninám, který je sám o sobě uměleckým kouskem. Hýří totiž nejen sladkými recepty (a s tím samozřejmě spojenými fotkami), ale taky zlatými předěly mezi jednotlivými kapitolami a velmi poctivou gramáží každé stánky. Což některé z vás nejspíš přivede až k fóbii, co se položení téhle knihy na kuchyňskou linku od mouky týče. Osobně mě velmi potěšily kapitoly cukrářské pojmy a nástroje, obráceně, protože jsem si knihu přála k narozeninám především kvůli pečení, bych vůbec nepostrádala příběh samotné Ivety Fabešové - minimálně bych o nějakou tu stránku zkrátila. Zatím jsem nadšená, uvidíme ale, jak se budou dařit další recepty. Jo a ten obrazový rejstřík na konci je skvělý nápad.
    24/06/2022
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.