Domácí uzení – ryby, maso, drůbež

· Vašut · 2019 · taschenbuch · 96 stran

Domácí uzení – ryby, maso, drůbež

212
212
DMOC 249 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné - a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny. Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují... číst celé 
  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Co je nezdravé, to je nejchutnější.. u uzení to platí dvojnásob, hihi, ale když ono je to tak výborné! Na chatě udíme často a cokoliv. Nikdy není dost inspirací, proto sem si rád prolistoval i tuto publikaci. Dozvíte se tu o uzení opravdu hodně. Jak připravit maso, ryby, kuře, klobásky, jak vyudit salámy, sýry, šunku, prostě udit se dá cokoliv a fantazii se meze nekladou. Knihu doporučuji všem milovníkům uzení.
    30/11/2020
    Avatar uživatele
    Různé druhy mas nám chutnali již v děrsví kdy nám je připravoval náš děda a tak jsme na to tak trochu zapomněli. Je to ale skvělá technika zpracování a tak si moc rád opráším i já a proto jsem si zakoupil tuto kuchařku o domácím úzení ryb masa a drůbeže. Tyhle chutě a vůně mi opravdu chyběli a jsem moc rád za příchod toho co nám tahle kniha přináší. Skvěle typy a rady jak postopovat a jak co načasovat.
    16/12/2019
    Avatar uživatele
    velice zajimava kniha uzitecne rady jak pro zacatecniky tak pokrocile v oboru
    19/05/2020
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.