Recenze Domácí uzení – ryby, maso, drůbež

Domácí uzení – ryby, maso, drůbež

Domácí uzení – ryby, maso, drůbež

212 Kč
Zobrazit knihu
Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné - a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny. Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují... číst celé 

Recenze

3
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Co je nezdravé, to je nejchutnější.. u uzení to platí dvojnásob, hihi, ale když ono je to tak výborné! Na chatě udíme často a cokoliv. Nikdy není dost inspirací, proto sem si rád prolistoval i tuto publikaci. Dozvíte se tu o uzení opravdu hodně. Jak připravit maso, ryby, kuře, klobásky, jak vyudit salámy, sýry, šunku, prostě udit se dá cokoliv a fantazii se meze nekladou. Knihu doporučuji všem milovníkům uzení.
30/11/2020
Avatar uživatele
Různé druhy mas nám chutnali již v děrsví kdy nám je připravoval náš děda a tak jsme na to tak trochu zapomněli. Je to ale skvělá technika zpracování a tak si moc rád opráším i já a proto jsem si zakoupil tuto kuchařku o domácím úzení ryb masa a drůbeže. Tyhle chutě a vůně mi opravdu chyběli a jsem moc rád za příchod toho co nám tahle kniha přináší. Skvěle typy a rady jak postopovat a jak co načasovat.
16/12/2019
Avatar uživatele
velice zajimava kniha uzitecne rady jak pro zacatecniky tak pokrocile v oboru
19/05/2020