Vůně francouzského pečení

· Esence · 2017 · gebunden · 272 stran

Vůně francouzského pečení

399
399
DMOC 499 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Kniha francouzského mistra pekaře Jeana Michela Raynauda vás provede lákavým, máslem vonícím světem francouzského pečení. Přes 95 receptů na slané i sladké pečivo a podrobné, krok za krokem popsané postupy vás nikdy nenechají na holičkách, ať už zkusíte croissanty, madlenky, briošky či koláče.... číst celé 
  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Naprosto úžasná kuchařka pro všechny amatérské cukráře, včetně začátečníků. Jasněji a srozumitelněji už to fakt nejde, pan Raynaud je mistr a k tomu skvělý učitel. Upekla jsem čokoládové sušenky, lepší jsme ještě neměli. Upekla jsem maličké větrníčky s krémem z mléčné čokolády a arašídového másla a voila! - byla jsem hvězdou velké rodinné sešlosti. Dokonce se odvažuju zkoušet i jiné přísady. Úžasná kniha, vřele doporučuju.
    20/09/2019
    Avatar uživatele
    Naprosto zbožňuji Francii, Paříž, eleganci jejich žen, krásnou přírodu a také miluji pravé francouzské jídlo. A udělat toto jídlo skvěle a moc dobře je poměrně oříšek. například udělat pravý nefalšovaný překládaný croisant je někdy velice těžké. Ale díky této kuchařce, která se zaměřuje na slané a sladké pečivo věřím, že se vše povede. Nebo aspoň já jsem byla z kuchařky nadšená a mnoho repectů jsme již zkusila a doma měli naprostý úspěch.
    1/09/2020
    Avatar uživatele
    Luxus francouzských křehkých těst vás tato kuchařka naučí s lehkostí. Budete potřebovat spoustu másla, času a preciznosti. Výsledek ale vždycky stojí za to. Croissanty se v ústech rozplývají. Briošky jsou cítit máslem. Postupy jsou dobré popsané y je nutné si techniky zažít. Ale potom to už jde samo. Jedna dávka nikdy nestačí. Ideální na rodinné oslavy, snídaně, brunche atd. Toto je vyšší dívčí a výsledek je prostě famózní.
    31/08/2020
    Avatar uživatele
    Jedna z mála kuchařek, která si opravdu zaslouží naši pozornost a to hlavně díky skvělým receptům, které v ní naleznete. Francouzské pečení neni nic jednoduchého a technické postupy se musí opravdu velmi příště dodržovat a tak i u nás se o to opravdu pečlivě snažíme a většinou se nám to vždycky vyplatilo. Návod tedy doporučuji přečíst předem abychom se průběhu nezarazili a byli připraveni na další kroky.
    9/01/2020
    Avatar uživatele
    Francouzská kuchyně mi není zatím moc blízká, je to škoda a o to potřebnější je pro mě tato kuchařka :-) Získame tady přes 95 receptů na slané i sladké pečivo a podrobné, krok za krokem popsané postupy vás nikdy nenechají na holičkách, ať už zkusíte croissanty, madlenky, briošky či koláče.  Můžu doporučit, recepty jsou opravdu srozumitelně popsané a případné neúspěchy jen těžko svedeme na knížku.
    22/11/2020
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.