Chlieb-pečieme doma, 2. vydanie (slovensky)

· Knižní klub · 2011 · vázaná · 168 stran

Chlieb-pečieme doma, 2. vydanie (slovensky)

259
259
DMOC 349 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Táto príručka vám umožní stať sa majstrami pekármi vo svojom dome. Obsahuje viac ako 100 receptov z celého sveta, vysvetlenie základných techník s fotografiami, správny výber surovín - predpoklad dobrých výsledkov, tipy a rady na riešenie problémov. číst celé 
  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Toto je opravdu skvělá kniha pro všechny, kdo si doma chtějí upéct chleba. Nejprve je přehled různých druhů chleba (existuje francouzský, italský, britský, evropský, americký, východní, sváteční), následují základy pečení, kde se dozvíte o druzích mouky, přísadách a potřebném vybavení. Dále je obsáhlá kapitola o základních technikách, kde se dozvíte, jak se připravuje chleba (od kvásku přes kynutí a tvarování po pečení a zmrazení). Poté následuje sto receptů, z nichž si vybere opravdu každý. Najdete zde základní chleby, chlebové placky, sváteční chleby a mnoho dalších druhů. Tuto knížku všem doporučuju, protože je velice názorná a je v ní velký výběr chlebů.
    10/08/2018
    Avatar uživatele
    Vynikající kniha pro všechny, kdo rádi pečou chléb a jiné pečivo! Jsou zde popsány základy pečení pečiva a dozvíte se o základních ingrediencích (druhy mouk a přísady). V kapitole základní techniky je popsáno, jak začít, jak na kvásek, jak těsto promíchávat, hníst, tvarovat, glazovat a čím ho sypat, jak pečivo upéct a jak ho skladovat. Dále jsou v této knize recepty na základní druhy chlebů, chleby zadělávané kváskem, ochucené chleby, jemné chleby a pečivo, chlebové placky, sváteční chleby…
    30/04/2018
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.