Vejce nebo slepice - 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny

· Knižní klub

Vejce nebo slepice - 80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny

238
238
DMOC 299 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete... číst celé 

Nakupte společně

  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Třetí naprosto skvělá kniha od Pohlreicha, určitě budu kupovat další. Na začátku najdeme vykoštění kuřete. Následuje velká kapitola Vejce, kde najdeme suprové recepty, ve kterých hraje velkou roli vejce. Další kapitola Kuře, další Slepice, kouhout, následuje Perlička, Kachna, Husa, Krocan, Krůta, Křepelka, Bažant, Koroptev, Holoubat. Kuchařka je designově skvěle propracovaná, opravdu velmi povedená kuchařka. Doporučuji!!
    17/02/2019
    Avatar uživatele
    Vejce nebo slepice byla má úplně první kuchařka od tohoto slavného českého (a řekla bych i světového) kuchaře. Zdeněk Pohlreich je u nás známý hlavně díky svým pořadům o vaření a o našich restauracích. Tato kuchařka obsahuje plno báječných a hlavně chutných receptů. Drůbeží maso vařím poměrně často, takže toto se hodí. Nejvíce nám doma chutná recept na grilované kuřecí prso, to je opravdu výborné. Jsou zde jak jednoduché recepty, tak trochu složitější, které zaberou více času. Ale pro lidi, kteří rádi vaří je toto ideální kuchařka.
    21/04/2018
    Avatar uživatele
    Další z řady úspěšných kuchařek oblíbeného kuchaře Zdeňka Pohlreicha, která volně navazuje na předchozí Prostřeno bez servítků, a to především stylem zpracování kuchařky, tato je však zaměřena pouze na vejce a drůbež. V českých kuchyních je velmi oblíbená příprava kuřat na mnoho různých způsobů, v této kuchařce však Zdeněk Pohlreich představuje i přípravu jiné, méně tradiční drůbeže, jako jsou perličky, koroptve nebo holoubata. Celá kniha opět doplněna kvalitními a lákavými fotografiemi jidel.
    18/10/2017
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.