Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni

· Pavla Momčilová · 2003 · brožovaná bez přebalu lesklá · 116 stran

Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni

107
107
DMOC 129 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života. Tato brožurka vám nabízí základní informace o obilných zrnech a... číst celé 

Nakupte společně

  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Naše rodina objevila tajemství špaldové mouky. Použili jsme ji na pečení buchet, koláčů, ale i chleba, či jiného pečiva. Chuť se mi zdála trochu jiná, než z běžné mouky. Lepší a navíc jsem neměl problémy s trávením. Kniha nabízí plno skvělých receptů právě ze špaldy a ječmene, které mají blahodárné účinky na Váš organismus. Když už vařit, tak zdravě. Nemusíte to mít každý den, ale je vhodné tyto produkty zařadit do Vašeho jídelníčku.
    30/03/2019
    Avatar uživatele
    Špalda a ječmen, to je přeci to pravé ořechové. Tyto zrna jsou neuvěřitelně zdravá a dokážou doslova zázraky. Pokud se o nich chcete dozvědět mnohem více, tak si určitě zkuste sehnat tuto publikaci. Nebudete zklamání, právě naopak. K tomu Vás čekají recepty, které pro Vás asi budou úplnou novinkou. Ale uvidíte sami, že po ochutnání změníte názor a na tato zdravá jídla už nedáte dopustit. Skvělá publikace.
    23/10/2017
    Avatar uživatele
    Výborná kniha pro všechny, kteří se chtějí dozvědět něco o používání špaldy i o zdravotních benefitech této pravěké a zapomenuté potraviny. Snad by se slušelo k tomuto přidat i žito, kterážto obilovina má ke špaldě velice blízko a rovněž má skvělé zdravotní účinky. Tak snad v dalším vydání.... Ka-Han, TČM+TRM
    22/05/2019
    Avatar uživatele
    Špalda je skvělá a těžko zaměnitelná, ale je pravda, ze se to s ni musí umět a naučit, znám dost lidí, kteří se nechali odradit prvním špatným zážitkem a pak už se k ni nevrátili a proto považuji za důležité naučit se s ni dobře zacházet. Kvalitní návod a recept je základ.
    Tahle kniha je podle me naprosto ideálním průvodcem, ječmen zatím moc nepoužíváme, ale špaldové recepty odtud se mi osvědčily dobře.
    31/03/2022
    Avatar uživatele
    Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni jsou jasnou volbou. A my si je do našeho jídelníčku zařadili skoro hned jak jsme se o jejich prospěšných vlastnostech dozvěděli. Je to jen na nás co si s chutí vyzkoušíte upéct a co vám pak díky tomu bude milé a budete si tak čas od času sami moc rádi připravovat. Na našem stole se tedy čas od času tyhle suroviny teď díky knize dost často objevují. Víme kolik čeho už přidat a některé recepty si pamatujeme z hlavy.
    1/02/2020
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.