Recenze Proč se klepou řízky

Proč se klepou řízky

Proč se klepou řízky

197 Kč
Zobrazit knihu
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové... číst celé 

Recenze

1
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Hodně lidí určitě miluje poctivé řízky. Ale zamysleli jste se třeba někdy nad tím, proč se vlastně naklepávají ? Je to jenom zvyk, nebo to má nějakou logiku ? Sám jsem to netušil, takže jsem zkusil tuto knihu. A dobře jsem udělal, všechno je tu vysvětleno opravdu polopaticky a budete se divit, co všechno se ještě dozvíte. Dokonce zde naleznete i obávaná éčka a autor jim věnuje poměrně velkou pozornost.
28/09/2017