Recenze Domácí chipsy z trouby

Domácí chipsy z trouby

Domácí chipsy z trouby

238 Kč
Zobrazit knihu
Kdo by neměl rád chipsy, tu křupavou a lahodnou pochoutku s příchutí nezdravého hřešení! Chipsy si spojujeme především s brambory, ale ve skutečnosti se dají udělat téměř z jakékoli zeleniny – zkuste dýňové, řepné, celerové či dokonce houbové. Samostatnou kapitolu tvoří chipsy z ovoce, které... číst celé 

Recenze

5
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Chipsy nemusí být jen z brambor! Přesvědčíte se o tom v této knize, kde najdete kromě bramborových chipsů i chipsy ze zeleniny (z řepy, celeru, kapusty…) a z ovoce (z jablek, hrušek, jahod, banánů…). Také jsou zde recepty na tortillové chipsy, bagely… Je zde popsáno, jak připravit ty nejlepší chipsy, jak je ochutit. Podrobně je zde popsán postup při přípravě chipsů. Kromě receptů na chipsy zde najdete i recepty na vhodné dipy.
25/04/2019
Avatar uživatele
V knize najdete jednoduché recepty, které ukazují, že se dají udělat již několikery chipsy a ještě k tomu v různém druhu. V kuchařce je také různých návodu na pečení. Překvapilo mě, že existují i ovocné a zeleninové chipsy a po vyzkoušení jistě nebudete chtít už žádné kupované. Opravdu se ten čas strávený přípravou vyplatí. Nám moc chutnají jablečné. Každý si zde najde zajisté každý svůj oblíbený recept na přípravu.
30/08/2018
Avatar uživatele
Jelikož u nás máme chipsy strašně moc rádi, i když to je silně nezdravé, ale nemůžeme si pomoct - ony jsou tak lahodné, křupavé, že jim nejde odolat :-D Ale abychom to tolik nepokoušeli, rozhodla sem se zkusit udělat trochu zdravější verzi této pochoutky a proto sem si pořídila tuto publikaci. Chipsy jdou totiž dělat z téměř z jakékoli zeleniny a dokonce i ovoce, např. z celeru, řepy, z dýní a nebo z jablek, banánu a dalšího ovoce. My vyzkoušeli a něco nezaujalo, něco chutnalo. Ale bramborovým se nic nevyrovná :-)
9/10/2020
Avatar uživatele
Zase jedna z mnoha věcí, které nám do života vnesla naše dcera a jsem za to moc rádi. Jedná se o chipsy a ty my tedy rádi máme. U nás se tedy převážně dělají ty zdravé ze zeleniny a ty nám tedy ale moc chutnají a vždy si vymýšlíme jak je třeba i zapojit do klasických jídel jako jejich součást a ne jenom jako křupavé kousky k televizi. U nás si tedy tahle křupavá záležitost svoje místo našla celkem rychle.
7/02/2020
Avatar uživatele
Někteří lidé si pod slovem chipsy představí jen chipsy z brambor, tato knížka je přesvědčí, že jdou udělat i z jiných surovin. Nejprve zde najdete základní postupy (například pečení, smažení, sušení – což je zde rozepsáno hodně podrobně), potom je v kuchařce několik receptů na bramborové chipsy (s různou příchutí), následují zeleninové chipsy (z řepy, kapusty, cuket, hub apod.) a ovocné (jablečné, banánové), také z masa nebo tofu a ze sýra, nakonec jsou hotovky. Některé suroviny jsou přece jenom exotičtější, než jsem čekala, například lotosový kořen.
26/08/2018