Domácí zabijačka

· Brázda · 2016 · gebunden · 120 stran

Domácí zabijačka

216
216
DMOC 288 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni – text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného... číst celé 
  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Pěkná kniha, od porážky až po konzumaci hotových výrobků. Nápadité recepty k zpracování masa, každá publikace tohoto typu přináší něco navíc, velmi pěkná obrazová příloha. Přínosem i pro ty, kteří by si chtěli vyrobit domácí tlačenku nebo jinou dobrotu z materiálu, který lze koupit v řeznictví. Pro ostatní inspiratívní kniha, kde již samotný text receptu voní a láká k vyzkoušení. Vhodný dárek, kniha se mi líbila.
    18/07/2018
    Avatar uživatele
    Zabijačka, vzpomínky mého dětství, bohužel tohle už nezažíváme tak jako dřív. I když se minu bez toho zabíjení prasátka, které jsem chodila krmit a hladit, bylo mi ho vždy líto. Teď už se dělají "zabijačky" docela jinak. Nakoupíte spoustu masa, střeva a vnitřnosti, sejde se početná rodina, nebo jen tak známí. Bohužel lidé, kteří nám pomáhali už nežijí, proto je vhodná tahle kniha, kde se vše dozvíte. Nemusíte dělat jitrnice a jelita, záleží na vás, vždyť si můžete udělat jen domácí paštiku a to je super. Za mě super kniha
    31/03/2019
    Avatar uživatele
    Jsem velmi spokojená, kniha je úžasná, všechno se podle ní povedlo. Doporučuji.
    27/03/2023
    Avatar uživatele
    Super pro začínající kuchaře a řezníky.
    5/03/2023
    Avatar uživatele
    Skvělá kniha, kterou by si měl pořídit každý, kdo ještě dělá domácí zabíjačky a nebo by je chtěl zkusit. Dozvíte se tu o zabíjačce úplně vše, pod porážky, po rozbourání masa a potom spoustu rad na zpracování masa a recepty na zabíjačkové pochoutky. Já nejvíc miluju škvarky, jitrničky, ale cokoliv z prasátka je výborné. A co teprve čerstvý steak. Skvělá knížky pro všechny, co si chtějí udělat domácí zabíjačku a nebo si jen uvařit doma tlačenku a vyškvařit škvarky.
    22/11/2020
    Avatar uživatele
    Domácí zabijačka - všichni, kdo jsme kdy zažili pravou českou zabijačku, jistě víme, jaká je to sláva, a jaké vynikající dobroty se ze zabitého prasete dají udělat. Tlačenky, jitrnice, jelita, zabijačkový guláš, ovar... V této knížce najdete spoustu vynikajících receptů na takové domácí pochoutky, které k českým zabijačkám neodmyslitelně patří. Doporučuji pro všechny, kteří si chtějí dělat zabijačkové specialitky pěkně doma.
    20/02/2019
    Avatar uživatele
    S knihou jsem spokojena. Velmi rychlé jednání
    25/11/2018
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.