Recenze Domácí zabijačka

Domácí zabijačka

Domácí zabijačka

210 Kč
Zobrazit knihu
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni – text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného... číst celé 

Recenze

7
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Pěkná kniha, od porážky až po konzumaci hotových výrobků. Nápadité recepty k zpracování masa, každá publikace tohoto typu přináší něco navíc, velmi pěkná obrazová příloha. Přínosem i pro ty, kteří by si chtěli vyrobit domácí tlačenku nebo jinou dobrotu z materiálu, který lze koupit v řeznictví. Pro ostatní inspiratívní kniha, kde již samotný text receptu voní a láká k vyzkoušení. Vhodný dárek, kniha se mi líbila.
18/07/2018
Avatar uživatele
Zabijačka, vzpomínky mého dětství, bohužel tohle už nezažíváme tak jako dřív. I když se minu bez toho zabíjení prasátka, které jsem chodila krmit a hladit, bylo mi ho vždy líto. Teď už se dělají "zabijačky" docela jinak. Nakoupíte spoustu masa, střeva a vnitřnosti, sejde se početná rodina, nebo jen tak známí. Bohužel lidé, kteří nám pomáhali už nežijí, proto je vhodná tahle kniha, kde se vše dozvíte. Nemusíte dělat jitrnice a jelita, záleží na vás, vždyť si můžete udělat jen domácí paštiku a to je super. Za mě super kniha
31/03/2019
Avatar uživatele
Jsem velmi spokojená, kniha je úžasná, všechno se podle ní povedlo. Doporučuji.
27/03/2023
Avatar uživatele
Super pro začínající kuchaře a řezníky.
5/03/2023
Avatar uživatele
Skvělá kniha, kterou by si měl pořídit každý, kdo ještě dělá domácí zabíjačky a nebo by je chtěl zkusit. Dozvíte se tu o zabíjačce úplně vše, pod porážky, po rozbourání masa a potom spoustu rad na zpracování masa a recepty na zabíjačkové pochoutky. Já nejvíc miluju škvarky, jitrničky, ale cokoliv z prasátka je výborné. A co teprve čerstvý steak. Skvělá knížky pro všechny, co si chtějí udělat domácí zabíjačku a nebo si jen uvařit doma tlačenku a vyškvařit škvarky.
22/11/2020
Avatar uživatele
Domácí zabijačka - všichni, kdo jsme kdy zažili pravou českou zabijačku, jistě víme, jaká je to sláva, a jaké vynikající dobroty se ze zabitého prasete dají udělat. Tlačenky, jitrnice, jelita, zabijačkový guláš, ovar... V této knížce najdete spoustu vynikajících receptů na takové domácí pochoutky, které k českým zabijačkám neodmyslitelně patří. Doporučuji pro všechny, kteří si chtějí dělat zabijačkové specialitky pěkně doma.
20/02/2019
Avatar uživatele
S knihou jsem spokojena. Velmi rychlé jednání
25/11/2018