Recenze Remoska v moderní kuchyni

Remoska v moderní kuchyni

Remoska v moderní kuchyni

97 Kč
Zobrazit knihu
Remoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni. Je multifunkční – dokáže péct, zapékat, smažit, dusit… Tato kuchařka poradí, jak remosku všestranně využít, najdete zde spoustu receptů... číst celé 

Recenze

4
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Taková remoska už opravdu něco pamatuje. Ale jak je vidět, vše se časem vrací zpět, protože o ní je v dnešní době kupodivu velký zájem. Velkou výhodou je cena přístroje a také to, že dokáže doslova zázraky. Dobrý kuchař je schopen na ní připravit jakékoliv jídlo. Tato publikace Vám poskytne velmi dobré rady, jak ji správně používat a hlavně využít její schopnosti být multifunkční. Doporučuji vyzkoušet, nebudete zklamáni.
15/09/2017
Avatar uživatele
Pokud máte doma remosku, tak určitě víte, jak skvěle multifunkční využití v kuchyni má, a že díky ní jde za relativně krátký čas připravit velké množství chutných pokrmů. Já osobně ji využívám hlavně na přípravu masa, ale díky této kuchařce jsem našla spousty skvělých receptů i na jiné druhy jídel, třeba na moučníky, to by mě nikdy nenapadlo zkusit, ale je to opravdu dobré, protože remoska zkrátka uchová většinu chutí v jídle a neodpaří se během vaření pryč.
8/11/2018
Avatar uživatele
Remoska v moderní kuchyni se v dnešní době rozhodně neztratí. Jedná se o přístroj, který má opravdu co nabídnout. Budete překvapeni, co všechno dokáže. Smaží, peče, je všestranná. Kniha Vám snadno dokáže, jak si v ní lehce zhotovíte jídla, po kterých budete toužit. Vyzkoušejte a budete se divit, jak dobře Vám poslouží. Remoska se prostě zase vrací do běžné kuchyně a tentokrát je to moc velká sláva.
18/07/2018
Avatar uživatele
No páni, :-) i recepty do remosky tu ještě jsou? Paráda. Tuhle kuchařku jsem si pořizovala před spoustou let, kdy jsem si domů dotáhla remosku po mamince. Tehdy té remosce už bylo dobrých dvacet let a aktuálně v té době byla v útlumu, jenomže vše je jinak a ona je opět na výsluní, protože je jednoduše skvělá. Ta kniha receptů vám pak ukáže, co všechno je možné s remoskou doma dělat. No spoustu. Vážně.
27/01/2019