Recenze O CHLEBIE

O CHLEBIE

O CHLEBIE

198 Kč
Zobrazit knihu
Moda na własnoręczne wypieki jest coraz większa. Jedynym z jej propagatorów jest Tomasz Deker – cukiernik, który w swojej książce pokazuje, że aby upiec własny chleb nie potrzebujemy specjalistycznej aparatury, ani lat doświadczenia. Książka o tym, jak upiec chleb we własnym domu w asyście... číst celé 

Recenze

1
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Propracované recepty, podrobné postupy. Chleby s droždím, kvasem i droždím a kvasem. Několik "nechlebových" receptů, např. na pizzu. Krásná kniha plná moderních fotek. Člověk má dobrý pocit, když bere knihu do ruky. I když neumím polsky, jsem schopen se v receptech orientovat. Dá se pochytit i obsah úvodních obecnějších textů. Zatím jsem podle knihy pekl chléb s lněnými semínky, s kvasem a droždím. Recept funguje. Musel jsem snížit teplotu pečení. To je normální postup, protože každá trouba peče jinak. Knihu bych si koupil znovu.
5/10/2021