Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa (slovensky)

· Ottovo nakladatelstvo, s.r.o. · 2007 · brožovaná bez přebalu lesklá · 152 stran

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa (slovensky)

156
156
DMOC 268 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok. číst celé 
  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Moje srdce zaplesalo, protože uzení, grilování a pečení patří mezi mé oblíbené činnosti. A pokud se jedná o maso nebo ryby, jde všechno stranou. Pokud se vše správně upraví a připraví, je to lahůdka, které není rovno. I Vy si můžete takovou libůstku dopřát, k tomu Vám dobře poslouží tato kniha. Obsahuje rady a recepty, které jsou doslova k nezaplacení. Srozumitelné a přehledné, vhodná pro každého, kdo takovému zpracování masa a ryb fandí.
    28/09/2017
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.