Jedná se o kuchařku, která byla oceněna v prestižní světové soutěži jako nejlepší kuchařka na jedno téma. Určena je pro ty, kdo berou maso jako velkou kuchařskou výzvu. Jak si vybrat ten správný kus na guláš, které je vhodné na pánev, jaké se hodí do trouby? Kuchařka obsahuje dvě stě vyzkoušených...
číst celé
Jedná se o kuchařku, která byla oceněna v prestižní světové soutěži jako nejlepší kuchařka na jedno téma. Určena je pro ty, kdo berou maso jako velkou kuchařskou výzvu. Jak si vybrat ten správný kus na guláš, které je vhodné na pánev, jaké se hodí do trouby? Kuchařka obsahuje dvě stě vyzkoušených receptů z kuchyně jak české, tak i světové. Vysvětleno vám bude všechno podrobně, laskavě... Napoprvé s ní zvládnete masové kuličky, vepřovou čínu, kachnu, sekanou... Vysvětlí vám všechny důležité okamžiky a odpoví na otázky: jak a proč?
schovat popis
Recenze