Všechny kuchařky z Edice Apetit nemají chybu. Jsou prostě skvělé, božské. Recepty v nich uvedené jsou šťavnaté, sexy, mají šmrnc a šťávu. Když podle nich uvaříte, překvapíte nejen své...
číst celé
Všechny kuchařky z Edice Apetit nemají chybu. Jsou prostě skvělé, božské. Recepty v nich uvedené jsou šťavnaté, sexy, mají šmrnc a šťávu. Když podle nich uvaříte, překvapíte nejen své blízké, ale myslím, že i sebe. Zrovna tato kuchařka zaměřená na úpravu masa je velmi originální. Recepty jsou snadné, jsou popsány srozumitelně. Myslím, že podle ní může směle vařit i začátečník, který se v kuchyni teprve rozkoukává.
schovat popis
Objevte tajemství dokonalého masa s kuchařkou Maso z Edice Apetit! Naučte se připravovat maso tak, že si u vás doma každý pochutná a vy si užijete radost z vaření i jídla.
Kuchařka plná inspirace a ověřených receptů
Tato kuchařka nabízí 120 receptů na maso doplněných o 30 receptů na přílohy a omáčky, které perfektně doplní vaše masové speciality. Rozčleněna je do deseti přehledných kapitol - od hovězího a telecího masa přes vepřové, jehněčí a kůzlečí maso, králíka, zvěřinu, mleté maso až po domácí zabijačku a uzené maso. Naučíte se také postupy pro grilování i přípravu omáček a knedlíků.
Kuchařka kombinuje tradiční české způsoby úpravy masa s proslulými světovými recepty a přináší i tipy od zkušených kuchařů. Díky jasným a podrobným instrukcím zvládnou recepty připravit i začátečníci, kteří chtějí uvařit kvalitní a chutné maso pro celou rodinu.
Proč si vybrat kuchařku Maso?
Tato publikace je výborným pomocníkem nejen pro ty, kdo chtějí obohatit svou domácí kuchyni, ale i pro zkušené kuchaře hledající nové inspirace a recepty z masa všech druhů. Máte jistotu, že recepty jsou pečlivě ověřené redaktory Apetitu a snadno je zvládnete použít v praxi.
Hlavní výhody kuchařky Maso
Široký výběr receptů: 120 receptů na maso a 30 na přílohy a omáčky.
Podrobný průvodce: Jasné návody vhodné i pro začátečníky.
Deset přehledných kapitol: zahrnující různé druhy masa a úpravy.
Kombinace tradiční a světové kuchyně: inspirace z různých koutů světa i české speciality.
Tipy od odborníků: rady a triky zkušených kuchařů pro dokonalý výsledek.
Specifikace produktu
Počet receptů: 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky.
Kapitoly: 10 tematických kapitol včetně grilování a domácí zabijačky.
Autorství: redaktorky časopisu Apetit.
Praktické použití: vhodné jak pro začátečníky, tak zkušené kuchaře.
Obsah: klasické české i proslulé světové recepty na maso.
Všechny kuchařky z Edice Apetit nemají chybu. Jsou prostě skvělé, božské. Recepty v nich uvedené jsou šťavnaté, sexy, mají šmrnc a šťávu. Když podle nich uvaříte, překvapíte nejen své...
číst celé
Všechny kuchařky z Edice Apetit nemají chybu. Jsou prostě skvělé, božské. Recepty v nich uvedené jsou šťavnaté, sexy, mají šmrnc a šťávu. Když podle nich uvaříte, překvapíte nejen své blízké, ale myslím, že i sebe. Zrovna tato kuchařka zaměřená na úpravu masa je velmi originální. Recepty jsou snadné, jsou popsány srozumitelně. Myslím, že podle ní může směle vařit i začátečník, který se v kuchyni teprve rozkoukává.
schovat popis
Eva Porhanzlová
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Všechny kuchařky z Edice Apetit nemají chybu. Jsou prostě skvělé, božské. Recepty v nich uvedené jsou šťavnaté, sexy, mají šmrnc a šťávu. Když podle nich uvaříte, překvapíte nejen své blízké, ale myslím, že i sebe. Zrovna tato kuchařka zaměřená na úpravu masa je velmi originální. Recepty jsou snadné, jsou popsány srozumitelně. Myslím, že podle ní může směle vařit i začátečník, který se v kuchyni teprve rozkoukává.
Maso se dá zpracovat na nekonečně mnoho způsobů. Neexistuje kniha, která by dokázala popsat všechny recepty, to by měla miliardu stran. A byla by Vám stehně k ničemu. To už je lepší nahlédnout do té od edice Apetit a pochopit, že se před Vámi prostřel svět kuchařského umění. K jeho ovládnutí Vám postačí šikovnost a uvedené recepty, které se zaměřují nejen na samotné maso, ale dokážou vykouzlit i přílohy a omáčky.
Maso je nedílnou součástí naši výborné české kuchyně a já osobně maso naprosto zbožňuju, stejně jako celá má rodina, a proto jsem se rozhodla, že ho chci umět na co nejvíce způsobů a pořídila jsem si tuhle skvělou kuchařku ze skvělé edice Apetit, která je opět jako její předcházející předchůdkyně opravdu skvěle zpracována a opět je v ní spoustu vynikajících receptů na maso - konkrétně 120. Hodně velká pecka.
Tuhle knížku jsem si koupila kvůli rodičům přítele. Oba milují všechno, co není kuřecí (snadno se jim omrzí), a já se úpravy třeba telecího masa vždycky hrozně bála. Nevěděla jsem jak na to, jak by mělo být maso propečené, jaké koření volit… Zkrátka nic, vyžívám se v pečení, steaky a podobně mojí silnou parketou nejsou. Jeden recept na telecí jsem pak právě s maminkou přítele zkusila (s drobnými úpravami) a povedlo se!
Maso, to je přesně kuchařka, kterou umíme doma ocenit nejvíce, všichni jsme masový, takže ji hojně využíváme. Recepty na nejrůznější zpracování masa a i klasika, jako je česká zabijačka. Mě ze začátku i hodně pomohla s určování jaké maso se na co hodí, protože to jsem nikdy nevěděla a pak se divila, že to nechutná tak, jak by mělo. Kniha je plná nejen receptů, ale právě takovýchto rad, bez kterých prostě nemůžete dobře maso zpracovat
Díky této kuchařce mě vaření baví o mnohem více, než dříve. S vařením jsem začínala od nuly a toto vydání mi bylo v mnohém inspirací. Kuchařky z edice Apetit jsou uzpůsobeny i začátečníkovi, postup je skvěle rozepsán, a brzy tomu tak přijdete na chuť a dozvíte se plno zajímavostí i z hlediska samotné přípravy. Co recept, to vylepšení. Nejvíce mě baví, že nezůstávám u stereotypu a mohu stále zkoušet něco nového, byť stále stejného. Steaky jsme si velice oblíbili a dle receptů obsažených v této kuchařce si dopřáváme min. každý týden.
Opět úžasná kuchařka, ve které se dozvíte mnoho užitečných rad, jak pracovat s masem - takovou základní surovinou pro vaření. Určitě tuto knihu doporučuji všem, kteří rádi pracují a mají všeobecně rádi maso. Vůbec neuděláte žádnou chybu, když si tuto kuchařku pořídíte - je vážně moc povedená. je přehledné a vše(opravdu vše) podle ní ukuchtíte. Přeji hodně štěstí při vaření s touto kuchařkou - myslím, že Vám to s ní ale půjde samo!
Pokrmy s masem vařím velice často, ale spíše z běžných mas jako je kuřecí a vepřové. Ostatní druhy jsem se naučila upravovat až díky radám z Apetitu, třeba jehněčí maso. Doporučila bych ji i kuchařkám začátečnicím, protože obsahuje spoustu velmi důležitých rad ohledně masa, jeho výběru, uskladnění i zpracování v jakékoliv jeho formě. Hodí se i kapitola, která se věnuje omáčkám a přílohám, aby váš pokrm byl dokonalý
Kvalitně zpracovaná kuchařka od redakce Apetitu. Z jejího názvu je jasné, že pro vegetariány to úplně nebude. "Maso", jak se kuchařka jmenuje, obsahuje sto třicet receptů, kde hlavní roli hraje maso. Dalších třicet je věnováno přílohám, protože bez nich by to nebylo ono, a omáčkám. V kuchařce naleznete moc pěkné fotografie, které celou knihu krásně doplňují. Určitě tuto kuchařskou knihu doporučuji.
Adice Apetit si pro nás vždy připraví něco výjimečného a já asi ani moc dlouho většinou neváhám a vrhám se do vaření či pečení podle toho co si zrovna vyberu a na co mám tak chuť. Kdo by si myslel, že je příprava masa náročná, tak po tom co si to tu celé pročte zjistí, že tomu až zase tak není a záleží opravdu podle receptu, který si zrovna sami vyberete a který vás nejvíce osloví. Já si tedy vybírám a nikdy jsem se nezklamal.
Povedená kniha, ve které se dozvíte, jak zpracovávat asi nejčastější a nejoblíbenější pokrm - maso. Ať už jíte jenom kuřecí, nebo vám nevadí ani vepřové či hovězí, nebo takové ty méně oblíbené jako je jehněčí a zvěřina, čemuž já osobně neholduji, vždy si tam něco najdete. Nejen, že se naučíte zpracovat maso, ale najdete tam i několik receptů na omáčky a přílohy k němu, to vše jednoduché, ale v podrobném návodu.
Konečně kniha s recepty pro správné masožravce. Další díl z edice Apetit, Maso, vás naučí správně a chutně připravovat nejrůznější druhy mas tradičním a naprosto novým, neotřelým způsobem. Jako bonus je v knize ještě kapitola s omáčkami a přílohami k masům a nesmí chybět ani rady, jak a kde správně maso nakoupit. Všechny recepty, které jsem zatím vyzkoušela potěšily nejen mě, ale i celou rodinu. Tak neváhejte
Maso. V mém okolí znám hodně lidí, kteří jsou vegetariáni, ale znám i mnoho lidí, kteří bez kousku masa nedají ani ránu. Nejraději by jedli k snídani, obědu i večeři maso. A pro ty je podle mě tato kuchařka jako dělaná. Nejen že v ní najdeme krásné a kvalitní fotografie, ale hlavně úžasná, na oko, ale i chutná jídla z masa. Masa všeho druhu. Každý nejí všechno maso, ale v téhle kuchařce se najdete. Doporučuji!
Tuhle kuchařku mi daroval manžel k narozeninám. Mně se moc líbí . Kuchařky od nakladatelství Apetit sbírám a doma jich pár už mám. Manželka mě knihou udělal velkou radost,ale udělal ji tak trochu i sobě :D. On miluje maso- je ten typ člověka, který když není v jídle maso, tak to není jídlo. Já mám ráda saláty. Kuchařka Maso je ale velice pěkná a přehledná. Už jsem z ní vařila a všem nám chutnalo. Doporučuji!
Nad touto kuchařkou asi zapláče každý vegetarián, ale pro mě je to jedna z nejoblíbenějších kuchařek od Apetitu. Recepty tady jsou opravdu skvělé. Každý je doplněn fotografií, takže je i lákavá na pohled. Recepty jsou skutečně rozmanité, najdete tu recepty z kuřecího, vepřového, hovězího, jehněčího, telecího nebo mletého masa. K tomu i návody na různé doplňky, jako jsou marinády nebo omáčky k masíčku.
Kdo je milovníkem masa a neumí si předsatvit obědy nebo večeře bez pořádného masa, tak pro toho je právě tato kuchařka.... Najdete zde recepty z masa a také výborné omáčky, které se k masu výborně hodí a jsou skvělé. V knize najdete recept na mleté masa, hovězí, vepřové, jehněčí, králičí, zvěřina a nebo třeba udělat uzené maso... V knize se dozvíte mnoho inspirativních receptů, které jsou fakt skvělé...
Ze mě asi vegetarián nikdy nebude, jsem milovník masa a proto mi tato kuchařka darovaná od rodiny, která ví, jak miluji kuchařky z této edice, udělala velkou radost. A je skvělá, ostatně, jako téměř všechny kuchařky od Apetitu. Najdete v ní recepty snad na všechny druhy masa, které existují, ale i něco na víc, autoři vám připravili i recepty na různé omáčky a dipy k masu nebo chutné marinády, které udělají z vašeho masa neodolatelnou pochoutku. Kromě samotných receptů jsem hodně ocenila i tipy, jak maso správně připravovat, aby bylo vždy šťavnaté a vynikající.
Udělat si dobrý steak určitě není jednoduché, chce to dobrý návod a také praxi samozřejmě, tu si můžete s touto kuchařkou rozhodně vypracovat. Maso (Edice Apetit) - je báječná a moderní kuchařka, která ukazuje spoustu moderních příprav masa, která se vám bude líbit a byla jsem překvapená, že není ani nijak komplikovaná. Navíc ty fotografie tady? Jen knížku otevřu a už vymýšlím, co budu druhý den vařit :-)
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách! Jedná se o již druhou kuchařku na přípravu masa a podle mě, by ji měl mít doma každý masožravec! V této kuchařce najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle těchto podrobných návodů uvaří hovězí maso i začátečníci a celá rodina si krásně pochutná!
Kuchařka z edice Apetit s jídly pro správné chlapy. Tématem kuchařky je totiž maso, a to na všechny způsoby a jak je známo, muži maso milují. V kapitolách rozdělených podle druhu masa se dozvíte ty nejchutnější recepty a sami si můžete vybrat z jakého druhu masa oběd nebo večeři připravíte. Recepty jsou poměrně snadné, každý recept je doplněn krásnou fotografií při níž se jen sliny sbíhají. Masové pokrmy se stanou u vás perlou.
31/03/2020
Kniha návstěv
Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.
Nejen, že se naučíte zpracovat maso, ale najdete tam i několik receptů na omáčky a přílohy k němu, to vše jednoduché, ale v podrobném návodu.