Recenze Maso (Edice Apetit)

Maso (Edice Apetit)

Maso (Edice Apetit)

322 Kč
Zobrazit knihu
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso,... číst celé 

Recenze

32
5.0
hodnotilo 32 zákazníků
5
26x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Všechny kuchařky z Edice Apetit nemají chybu. Jsou prostě skvělé, božské. Recepty v nich uvedené jsou šťavnaté, sexy, mají šmrnc a šťávu. Když podle nich uvaříte, překvapíte nejen své... číst celé 
Eva Porhanzlová
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Všechny kuchařky z Edice Apetit nemají chybu. Jsou prostě skvělé, božské. Recepty v nich uvedené jsou šťavnaté, sexy, mají šmrnc a šťávu. Když podle nich uvaříte, překvapíte nejen své blízké, ale myslím, že i sebe. Zrovna tato kuchařka zaměřená na úpravu masa je velmi originální. Recepty jsou snadné, jsou popsány srozumitelně. Myslím, že podle ní může směle vařit i začátečník, který se v kuchyni teprve rozkoukává.
4/09/2019
Avatar uživatele
Maso se dá zpracovat na nekonečně mnoho způsobů. Neexistuje kniha, která by dokázala popsat všechny recepty, to by měla miliardu stran. A byla by Vám stehně k ničemu. To už je lepší nahlédnout do té od edice Apetit a pochopit, že se před Vámi prostřel svět kuchařského umění. K jeho ovládnutí Vám postačí šikovnost a uvedené recepty, které se zaměřují nejen na samotné maso, ale dokážou vykouzlit i přílohy a omáčky.
31/03/2019
Avatar uživatele
Maso je nedílnou součástí naši výborné české kuchyně a já osobně maso naprosto zbožňuju, stejně jako celá má rodina, a proto jsem se rozhodla, že ho chci umět na co nejvíce způsobů a pořídila jsem si tuhle skvělou kuchařku ze skvělé edice Apetit, která je opět jako její předcházející předchůdkyně opravdu skvěle zpracována a opět je v ní spoustu vynikajících receptů na maso - konkrétně 120. Hodně velká pecka.
8/11/2018
Avatar uživatele
Tuhle knížku jsem si koupila kvůli rodičům přítele. Oba milují všechno, co není kuřecí (snadno se jim omrzí), a já se úpravy třeba telecího masa vždycky hrozně bála. Nevěděla jsem jak na to, jak by mělo být maso propečené, jaké koření volit… Zkrátka nic, vyžívám se v pečení, steaky a podobně mojí silnou parketou nejsou. Jeden recept na telecí jsem pak právě s maminkou přítele zkusila (s drobnými úpravami) a povedlo se!
10/08/2018
Avatar uživatele
Maso, to je přesně kuchařka, kterou umíme doma ocenit nejvíce, všichni jsme masový, takže ji hojně využíváme. Recepty na nejrůznější zpracování masa a i klasika, jako je česká zabijačka. Mě ze začátku i hodně pomohla s určování jaké maso se na co hodí, protože to jsem nikdy nevěděla a pak se divila, že to nechutná tak, jak by mělo. Kniha je plná nejen receptů, ale právě takovýchto rad, bez kterých prostě nemůžete dobře maso zpracovat
26/06/2018
Avatar uživatele
Díky této kuchařce mě vaření baví o mnohem více, než dříve. S vařením jsem začínala od nuly a toto vydání mi bylo v mnohém inspirací. Kuchařky z edice Apetit jsou uzpůsobeny i začátečníkovi, postup je skvěle rozepsán, a brzy tomu tak přijdete na chuť a dozvíte se plno zajímavostí i z hlediska samotné přípravy. Co recept, to vylepšení. Nejvíce mě baví, že nezůstávám u stereotypu a mohu stále zkoušet něco nového, byť stále stejného. Steaky jsme si velice oblíbili a dle receptů obsažených v této kuchařce si dopřáváme min. každý týden.
1/01/2018
Avatar uživatele
Opět úžasná kuchařka, ve které se dozvíte mnoho užitečných rad, jak pracovat s masem - takovou základní surovinou pro vaření. Určitě tuto knihu doporučuji všem, kteří rádi pracují a mají všeobecně rádi maso. Vůbec neuděláte žádnou chybu, když si tuto kuchařku pořídíte - je vážně moc povedená. je přehledné a vše(opravdu vše) podle ní ukuchtíte. Přeji hodně štěstí při vaření s touto kuchařkou - myslím, že Vám to s ní ale půjde samo!
30/09/2017
Avatar uživatele
Pokrmy s masem vařím velice často, ale spíše z běžných mas jako je kuřecí a vepřové. Ostatní druhy jsem se naučila upravovat až díky radám z Apetitu, třeba jehněčí maso. Doporučila bych ji i kuchařkám začátečnicím, protože obsahuje spoustu velmi důležitých rad ohledně masa, jeho výběru, uskladnění i zpracování v jakékoliv jeho formě. Hodí se i kapitola, která se věnuje omáčkám a přílohám, aby váš pokrm byl dokonalý
7/09/2017
Avatar uživatele
Kvalitně zpracovaná kuchařka od redakce Apetitu. Z jejího názvu je jasné, že pro vegetariány to úplně nebude. "Maso", jak se kuchařka jmenuje, obsahuje sto třicet receptů, kde hlavní roli hraje maso. Dalších třicet je věnováno přílohám, protože bez nich by to nebylo ono, a omáčkám. V kuchařce naleznete moc pěkné fotografie, které celou knihu krásně doplňují. Určitě tuto kuchařskou knihu doporučuji.
21/08/2018
Avatar uživatele
Adice Apetit si pro nás vždy připraví něco výjimečného a já asi ani moc dlouho většinou neváhám a vrhám se do vaření či pečení podle toho co si zrovna vyberu a na co mám tak chuť. Kdo by si myslel, že je příprava masa náročná, tak po tom co si to tu celé pročte zjistí, že tomu až zase tak není a záleží opravdu podle receptu, který si zrovna sami vyberete a který vás nejvíce osloví. Já si tedy vybírám a nikdy jsem se nezklamal.
10/02/2020
Avatar uživatele
Povedená kniha, ve které se dozvíte, jak zpracovávat asi nejčastější a nejoblíbenější pokrm - maso. Ať už jíte jenom kuřecí, nebo vám nevadí ani vepřové či hovězí, nebo takové ty méně oblíbené jako je jehněčí a zvěřina, čemuž já osobně neholduji, vždy si tam něco najdete.
Nejen, že se naučíte zpracovat maso, ale najdete tam i několik receptů na omáčky a přílohy k němu, to vše jednoduché, ale v podrobném návodu.
30/09/2017
Avatar uživatele
Konečně kniha s recepty pro správné masožravce. Další díl z edice Apetit, Maso, vás naučí správně a chutně připravovat nejrůznější druhy mas tradičním a naprosto novým, neotřelým způsobem. Jako bonus je v knize ještě kapitola s omáčkami a přílohami k masům a nesmí chybět ani rady, jak a kde správně maso nakoupit. Všechny recepty, které jsem zatím vyzkoušela potěšily nejen mě, ale i celou rodinu. Tak neváhejte
4/09/2017
Avatar uživatele
Maso. V mém okolí znám hodně lidí, kteří jsou vegetariáni, ale znám i mnoho lidí, kteří bez kousku masa nedají ani ránu. Nejraději by jedli k snídani, obědu i večeři maso. A pro ty je podle mě tato kuchařka jako dělaná. Nejen že v ní najdeme krásné a kvalitní fotografie, ale hlavně úžasná, na oko, ale i chutná jídla z masa. Masa všeho druhu. Každý nejí všechno maso, ale v téhle kuchařce se najdete. Doporučuji!
31/07/2019
Avatar uživatele
Tuhle kuchařku mi daroval manžel k narozeninám. Mně se moc líbí . Kuchařky od nakladatelství Apetit sbírám a doma jich pár už mám. Manželka mě knihou udělal velkou radost,ale udělal ji tak trochu i sobě :D. On miluje maso- je ten typ člověka, který když není v jídle maso, tak to není jídlo. Já mám ráda saláty. Kuchařka Maso je ale velice pěkná a přehledná. Už jsem z ní vařila a všem nám chutnalo. Doporučuji!
31/03/2018
Avatar uživatele
Nad touto kuchařkou asi zapláče každý vegetarián, ale pro mě je to jedna z nejoblíbenějších kuchařek od Apetitu. Recepty tady jsou opravdu skvělé. Každý je doplněn fotografií, takže je i lákavá na pohled. Recepty jsou skutečně rozmanité, najdete tu recepty z kuřecího, vepřového, hovězího, jehněčího, telecího nebo mletého masa. K tomu i návody na různé doplňky, jako jsou marinády nebo omáčky k masíčku.
8/08/2021
Avatar uživatele
Kdo je milovníkem masa a neumí si předsatvit obědy nebo večeře bez pořádného masa, tak pro toho je právě tato kuchařka.... Najdete zde recepty z masa a také výborné omáčky, které se k masu výborně hodí a jsou skvělé. V knize najdete recept na mleté masa, hovězí, vepřové, jehněčí, králičí, zvěřina a nebo třeba udělat uzené maso... V knize se dozvíte mnoho inspirativních receptů, které jsou fakt skvělé...
14/10/2020
Avatar uživatele
Ze mě asi vegetarián nikdy nebude, jsem milovník masa a proto mi tato kuchařka darovaná od rodiny, která ví, jak miluji kuchařky z této edice, udělala velkou radost. A je skvělá, ostatně, jako téměř všechny kuchařky od Apetitu. Najdete v ní recepty snad na všechny druhy masa, které existují, ale i něco na víc, autoři vám připravili i recepty na různé omáčky a dipy k masu nebo chutné marinády, které udělají z vašeho masa neodolatelnou pochoutku. Kromě samotných receptů jsem hodně ocenila i tipy, jak maso správně připravovat, aby bylo vždy šťavnaté a vynikající.
1/10/2020
Avatar uživatele
Udělat si dobrý steak určitě není jednoduché, chce to dobrý návod a také praxi samozřejmě, tu si můžete s touto kuchařkou rozhodně vypracovat. Maso (Edice Apetit) - je báječná a moderní kuchařka, která ukazuje spoustu moderních příprav masa, která se vám bude líbit a byla jsem překvapená, že není ani nijak komplikovaná. Navíc ty fotografie tady? Jen knížku otevřu a už vymýšlím, co budu druhý den vařit :-)
28/09/2020
Avatar uživatele
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách! Jedná se o již druhou kuchařku na přípravu masa a podle mě, by ji měl mít doma každý masožravec! V této kuchařce najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle těchto podrobných návodů uvaří hovězí maso i začátečníci a celá rodina si krásně pochutná!
4/09/2020
Avatar uživatele
Kuchařka z edice Apetit s jídly pro správné chlapy. Tématem kuchařky je totiž maso, a to na všechny způsoby a jak je známo, muži maso milují. V kapitolách rozdělených podle druhu masa se dozvíte ty nejchutnější recepty a sami si můžete vybrat z jakého druhu masa oběd nebo večeři připravíte. Recepty jsou poměrně snadné, každý recept je doplněn krásnou fotografií při níž se jen sliny sbíhají. Masové pokrmy se stanou u vás perlou.
31/03/2020
Avatar uživatele
Další skvělá kuchařka z edice Apetit, tentokrát je určena pro milovníky masa a masitých pokrmů, takže nic pro vegetariány, ale já si toto kuchařku skutečně oblíbila, protože je pro mě velkou inspirací. Receptů tady najdete opravdu hodně, jsou přehledně členěny do kategorií podle druhu masa, najdete tu recepty z hovězího, vepřového, kuřecího a tak dále. Navíc jsou v každé kapitole ještě podkapitoly podle toho, kterou část daného zvířete se chystáte vařit. K tomu je kniha doplněna nádhernými fotografiemi.
7/12/2019
Avatar uživatele
Ac se v posledni dobe o jedeni masa a jeho vlivu na nase telo i zivotni prostredi dost diskutuje, osobne si ho dam cas od casu rada. Pri jeho priprave mi pomaha dost i tago kucharka z edice Apetit, ktera nabizi dostatek receptu pro kazdou prilezitost. At mate radeji hovezi nebo jste spise na veprove, urcite si vyberete :-) Po graficke strance je kucharka take velmi povedena. Ja osobne doporucuji.
31/10/2019
Avatar uživatele
Tahle kuchařka asi nemůže chybět doma žádnému masožravci :-) "Maso" z edice Apetit je totiž přesně pro ně. V této kuchařce naleznete recepty, kde hlavní roli hraje maso. Najdete tu všechny druhy kromě drůbežího, které má vlastní samostatnou kuchařku. Kromě tohoto zde najdete dalších 30 receptů na přílohy a omáčky. které k masu bezpodmínečně patří. Povedená kuchařka s pěknými fotografiemi, doporučuji.
24/03/2019
Avatar uživatele
Tuhle knihh jsem si poridila sice ja, ale zahy mi ji zkonfiskoval muj muz - masar. V Jedna se o dalsi kucharku ze serie Apetit. Nektere recepty jsem videla i v jejich casopise. Kniha je razena do oddilu podle druhu masa. Je psana jednoduchym a srozumitelnym jazykem, navic je doplndna o pekne fotografii ( clovek ji i ocima ) Kniha muze pomoci se zpracovanim mene uzivanych druhu maso jako jehneci ci skopove.
30/01/2019
Avatar uživatele
Toto je velice povedený díl ze série Apetit kuchařek. Maso je v našich končičnách oblíbenou surovinou, ale ne každý si troufá i na nějaké zajímavější druhy jako třeba zvěrina, jehněčí ap. A přesně s tímto (mimo jiné) vám tato kuchařka může pomoci. Recepty jsou psány přehledně a srozumitelně, takže jídlo zvládne uvařit i úplný začátečník. Samozřejmě i ti zkušenější zde naleznou ohromnou spoutu inspirace. Samozřejmostí je perfektní grafické zpracování a nádherné fotografie.
24/01/2019
Avatar uživatele
Jsme hodně masově zaměřená a i když si občas maso odepřu a zkusím něco vegetariánského, trvale bych bez masa žít nemohla. Tato kuchařka, jedna z mnoha úžasných kuchařek edice Apetit, je pro masožrouty jako já opravdu ideální. Různé druhy masa se zde připravují na různé a zajímavé způsoby, takže člověk nemusí jíst stále to samé dokola. Kromě množství receptů na maso zde najdeme i několik receptů na přílohy a omáčky, což je praktické.
5/01/2019
Avatar uživatele
Noční můra všech veganů a vegetariánů :) Ale jsem ráda, že i dnes, když je tento veganský trend, vychází pořád podobné kuchařky, protože kdybych doma vařila čistě bez masa, moc velký úspěch bych neměla. V knize najdete opět desítky receptů, které jsou doplněny lákavými fotografiemi a to na maso nejrůznějšího druhu drůbež, vepřové, hovězí, králičí, jehněčí ale i takové specialitky jako třeba dobroty ze zabijačky.
8/11/2018
Avatar uživatele
Tuto kuchařku jsem koupila, když jsme spolu s přítelem začali bydlet a on je "masožrout". Kuchařka mě mile překvapila jasným popisem pracovního postupu, a tak jsem i já, začátečník, zvládla exkluzivní chili con carne, babiččinu sekanou, segedín, bůček na pivě nebo plněné papriky. Recepty jsou výborné (resp. uvařená jídla jsou fakt super) a postupy opravdu jasné. A to nemluvím o foodshotech - vidíte a jdete vařit, protože se vám sbíhají sliny.
27/10/2018
Avatar uživatele
Ať jste zkušený kuchtík nebo i začátečník, co se učí namazat chleba, je to jedno. Oba tuto knihu oceníte. Začátečník ocení možnost se naučit maso rozlišovat, co je na co dobré, jak vlastně se k masu chovat, jak s ním nakládat. Zkušený kuchtík si osvěží již zapomenuté tipy a vyzkouší jiné způsoby, než na které je zvyklý. I vegani a vegetariáni si najdou své a to s přípravou příloh a omáček a trochu se potrápí nad fotografiemi krásných růžových šťavnatých masíček.
31/07/2018
Avatar uživatele
Manžel si všiml, že když vařím, z této edice, stojí to za to. Jednou si kuchařky prohlížel a zeptal se, kde je maso? Měla jsem koláče, itálii, polévky, bylinky atp. :) Takže jsem jí pak od manžela samozřejmě dostala. V kuchařce nechybí ani zvěřina a domácí zabijačka. Najdete zde i typy na to, jak maso správně porcovat a nakupovat. Takže opět ideální kuchařka, vhodná pro laiky a netalentované domácí vařiče.
5/06/2018
Avatar uživatele
Velmi povedená kuchařka z dílny edice Apetit, na kterou nedám dopustit. Často v ní hledám inspiraci a díky velkému množství receptů mne nikdy nezklamala. V knize nejsou ale jen recepty na různé druhy masa, ale také rady a tipy, jak správně maso připravovat. Knížku si určitě oblíbí každý, kdo má maso rád a občas mu dochází nápady. Recepty jsou srozumitelně popsány, takže je zvládne udělat opravdu každý.
4/11/2017
Avatar uživatele
Maso. To je základní potravina, kterou miluje snad každý mimo vegetariánů. Jenže jak ho připravit ? A co vlastně uvařit ? Možná Vím pomůže 120 receptů, které jsou v této kuchařce. Navíc se tam najde ještě 30 receptů na omáčky. To koukáte, co ? Myslím si, že máte po problémech. Už je jenom na Vás, jak si s tím poradíte a jestli dokážete rady a tipy v kuchařce využít ve svůj prospěch. Přeji vám, aby se dařilo.
15/09/2017