Jak nakupovat a zpracovávat maso

· 2015 · gebunden · 180 stran

Jak nakupovat a zpracovávat maso

BURDA Media 2000 s.r.o.
285
285
DMOC 369 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě... číst celé 
  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Pokud jste fanouškem časopisu Apetit, tak nejspíš už všechny tyto materiály máte, ale i tak vám doporučuji tuhle knížku, protože vám je předloží hezky pohromadě: Václav Frič je známý michelinský šéfkuchař, který shrnul dohromady všechny své tiy ohledně masa. Naučí vás jak si vybrat kvalitní maso a hlavně které k čemu slouží, což ocení podle mě každá hospodyňka. Pěkná knížka s moc pěkným zpracováním i obsahem.
    2/03/2018
    Avatar uživatele
    Pravidelný seriál, který vycházel v časopise Apetit je nyní k dostání také v knižní podobě. Výhodou je, že zde nalezneme všechny díly pospolu. Šéfkuchař Václav Frič nás zasvětí do tajů nákupu a správného zpracování masa. Ať již preferujete maso vepřové, hovězí, telecí, jehněčí nebo zvěřinu, všechno naleznete v této kuchařce. Nechybí zde samozřejmě ani recepty. Kuchařka vás naučí vybrat to nejlepší maso a zároveň vše zužitkovat do posledního kousku. Všem masožravcům doporučuji :-)
    28/02/2018
    Avatar uživatele
    Pokud nejste zrovna řezník, určitě využijete tuto příručku, který vám poradím jak nakupovat a správně zpracovávat maso. Kniha vychází ze stejnojmenného seriálu, který pravidelně vycházel v kuchařském časopise Apetit. V kuchařce naleznete různé druhy masa, takže si můžete vybrat to, které máte nejraději. Mimo rad a tipů zde najdete i chutné recepty z vámi vybraného a zpracovaného masíčka. Doporučuji.
    26/03/2018
    Avatar uživatele
    Tyhle rady jsou opravdu velmi vzácné a já osobně jsem moc rád za to jak skvěle jsem se v mase díky této knize zorientoval a našel jsem si tu rady jak už samotné maso vybírat jak ho správně skladovat a následně připravit k podávávání. Máme teď velni často společné debaty s kamarády jak se o maso starat a jak si správně vybrat na danou příležitost ten správný kousek a tak abychom si na něm patřičně pochutnali.
    31/07/2020
    Avatar uživatele
    Tohle je publikace pro všechny masožravce, kteří milují maso, a už jim dochází inspirace, jak ho připravit. Tady najdete recepty snad na všechny druhy masa, které jsou dostupné, na kuřecí, vepřové, hovězí, jehněčí, zvěřinu i telecí. Mě tam teda trochu chyběli mořské plody a ryby, ale na to mám jiné kuchařky. Kromě receptů tu najdete tipy jak maso vybrat a jak s ním zacházet, aby jste v kuchyni dosáhli co nejlepšího výsledku.
    9/12/2019
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.