Recenze Jak nakupovat a zpracovávat maso

Jak nakupovat a zpracovávat maso

Jak nakupovat a zpracovávat maso

285 Kč
Zobrazit knihu
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě... číst celé 

Recenze

5
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Pokud jste fanouškem časopisu Apetit, tak nejspíš už všechny tyto materiály máte, ale i tak vám doporučuji tuhle knížku, protože vám je předloží hezky pohromadě: Václav Frič je známý michelinský šéfkuchař, který shrnul dohromady všechny své tiy ohledně masa. Naučí vás jak si vybrat kvalitní maso a hlavně které k čemu slouží, což ocení podle mě každá hospodyňka. Pěkná knížka s moc pěkným zpracováním i obsahem.
2/03/2018
Avatar uživatele
Pravidelný seriál, který vycházel v časopise Apetit je nyní k dostání také v knižní podobě. Výhodou je, že zde nalezneme všechny díly pospolu. Šéfkuchař Václav Frič nás zasvětí do tajů nákupu a správného zpracování masa. Ať již preferujete maso vepřové, hovězí, telecí, jehněčí nebo zvěřinu, všechno naleznete v této kuchařce. Nechybí zde samozřejmě ani recepty. Kuchařka vás naučí vybrat to nejlepší maso a zároveň vše zužitkovat do posledního kousku. Všem masožravcům doporučuji :-)
28/02/2018
Avatar uživatele
Pokud nejste zrovna řezník, určitě využijete tuto příručku, který vám poradím jak nakupovat a správně zpracovávat maso. Kniha vychází ze stejnojmenného seriálu, který pravidelně vycházel v kuchařském časopise Apetit. V kuchařce naleznete různé druhy masa, takže si můžete vybrat to, které máte nejraději. Mimo rad a tipů zde najdete i chutné recepty z vámi vybraného a zpracovaného masíčka. Doporučuji.
26/03/2018
Avatar uživatele
Tyhle rady jsou opravdu velmi vzácné a já osobně jsem moc rád za to jak skvěle jsem se v mase díky této knize zorientoval a našel jsem si tu rady jak už samotné maso vybírat jak ho správně skladovat a následně připravit k podávávání. Máme teď velni často společné debaty s kamarády jak se o maso starat a jak si správně vybrat na danou příležitost ten správný kousek a tak abychom si na něm patřičně pochutnali.
31/07/2020
Avatar uživatele
Tohle je publikace pro všechny masožravce, kteří milují maso, a už jim dochází inspirace, jak ho připravit. Tady najdete recepty snad na všechny druhy masa, které jsou dostupné, na kuřecí, vepřové, hovězí, jehněčí, zvěřinu i telecí. Mě tam teda trochu chyběli mořské plody a ryby, ale na to mám jiné kuchařky. Kromě receptů tu najdete tipy jak maso vybrat a jak s ním zacházet, aby jste v kuchyni dosáhli co nejlepšího výsledku.
9/12/2019