Moc hezky zpracovaná kuchařka, která se zabývá rybími recepty. Kromě receptů obsahuje i různé tipy, jak s rybami pracovat, ohledně jejich přípravy, porcování a podobně, což jsem hodně ocenila. Recepty jsou vesměs snadné,...
číst celé
Moc hezky zpracovaná kuchařka, která se zabývá rybími recepty. Kromě receptů obsahuje i různé tipy, jak s rybami pracovat, ohledně jejich přípravy, porcování a podobně, což jsem hodně ocenila. Recepty jsou vesměs snadné, najdete tam i pár složitější, ale převažují ty, které zvládne podle mě každý, když bude u vaření pozorný. Škála ryb a plodů, které jsou v knize použité, je velmi široká, od nejklasičtějších ryb, které zná každý, až po exotické kousky.
schovat popis
Objevte tajemství dokonalé přípravy ryb a mořských plodů!
Ryby a plody moře jsou základem zdravé a chutné kuchyně - tato kuchařka vám ukáže, jak z nich připravit opravdové lahůdky, které si zamilujete. Díky více než 150 receptům zvládnete ryby a mořské plody nejen jednoduše a rychle připravit, ale také okouzlit své blízké novými chutěmi a způsoby přípravy.
Proč právě tato kuchařka?
Tento sedmý díl z populární Edice Apetit vás naučí, jak ryby a plody moře péct, grilovat i smažit tak, aby zachovaly svou šťavnatost a chuť. Najdete v ní i tipy na nakládání, marinování a praktické návody na vaření bez kostí či využití konzervovaných ryb. Ať už jste začátečník nebo zkušený kuchař, tato kniha vám přinese spoustu užitečných rad a inspirace pro každodenní i slavnostní vaření.
Vařte s jistotou a chutí - naučte se zpracovávat mořské plody a ryby tak, aby výsledné pokrmy byly skutečně vynikající. Lovte nové chutě a zpestřete svůj jídelníček díky těmto praktickým a osvědčeným receptům.
Co získáte s kuchařkou Ryby a plody moře?
Více než 150 receptů na přípravu ryb a mořských plodů různými způsoby
Praktické rady pro nakládání, marinování i vaření bez kostí
Inspiraci pro každodenní i slavnostní menu
Tipy na využití čerstvých i konzervovaných mořských produktů
Moc hezky zpracovaná kuchařka, která se zabývá rybími recepty. Kromě receptů obsahuje i různé tipy, jak s rybami pracovat, ohledně jejich přípravy, porcování a podobně, což jsem hodně ocenila. Recepty jsou vesměs...
číst celé
Moc hezky zpracovaná kuchařka, která se zabývá rybími recepty. Kromě receptů obsahuje i různé tipy, jak s rybami pracovat, ohledně jejich přípravy, porcování a podobně, což jsem hodně ocenila. Recepty jsou vesměs snadné, najdete tam i pár složitější, ale převažují ty, které zvládne podle mě každý, když bude u vaření pozorný. Škála ryb a plodů, které jsou v knize použité, je velmi široká, od nejklasičtějších ryb, které zná každý, až po exotické kousky.
schovat popis
Sisy
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Moc hezky zpracovaná kuchařka, která se zabývá rybími recepty. Kromě receptů obsahuje i různé tipy, jak s rybami pracovat, ohledně jejich přípravy, porcování a podobně, což jsem hodně ocenila. Recepty jsou vesměs snadné, najdete tam i pár složitější, ale převažují ty, které zvládne podle mě každý, když bude u vaření pozorný. Škála ryb a plodů, které jsou v knize použité, je velmi široká, od nejklasičtějších ryb, které zná každý, až po exotické kousky.
Kuchařka od Apetitu patří mezi mé oblíbené, stejně tomu je i v případě této kuchařky nesoucí název "Ryby a plody moře". Najdete v ní celkem 150 receptů, kde hlavní roli hrají ryby nebo mořské plody. Naučíte se jak se zbavit kostí, které nám mohou poměrně znepříjemnit život a obecně jak ryby vybírat a připravovat. Kuchařka je doplněna o pěkné fotografie. Celkově se jedná o kvalitní kuchařku. Doporučuji.
Chutné, zdravé a snadné recepty. Taky bych shrnul tohle kuchařku. Pokud hledáte kuchařku, která se věnuje úpravě mořských plodů včetně ryb, pak vám doporučím tuhle. Recepty, které obsahuje jsou určeny pro různé druhy úprav, a tak najdou využití jak v kuchyni, tak i při grilovačkách. Srozumitelné a přehledné postupy přípravy spojené s krásnými fotografiemi udělají skvělého kuchaře z každého. Hodnotím plným počtem hvězd.
Ryby jsou velice zdravé a chutné, u nás velice oblíbené a manželka pravidelně zařazuje do jídelníčku rybu. V knížce je spousta receptů a také rad, jak ryby správně zpracovat, jak dlouho se dělají, jakou zvolit marinádu, zda je lepší smažená, pečená nebo grilovaná a hodně dalšího z různých druhů ryb. U nás milujeme lososa a potom klasiku kapříka a rybí polévku. Kdo má rád ryby, tomu knihu doporučuji.
Zde najdete mnoho receptů nejen z ryb, ale rovněž mořských plodů. Tak tady si zajisté přijdou na své mnozí milovníci dobrého jídla. Kuchařka Ryby a plody moře je vážně skvělá a tyto recepty mě rozhodně velmi oslovily. Mnohé recepty z této knihy jsem již vyzkoušela uvařit a musím uznat, že jídlo bylo opravdu vynikající a všem nám moc chutnalo. Navíc jsou k receptům také fotografie, což je velkým plusem. Velice doporučuji, protože recepty se dají díky skvělému popisu skvěle a snadno připravit. Určitě bych doporučila všem, kteří si rádi připraví dobré a kvalitní jídlo.
Ryby by měly patřit do každého racionálního moderního jídelníčku, alespoň jednou až dvakrát týdně by je člověk měl zařadit. Ryby jsem moc připravovat neuměla, tak jsem si řekla, že se mi nějaká ta inspirace bude určitě hodit a kuchařky od Apetitu jsou obecně velmi dobře hodnocené a najdete zde spoustu inspirace do moderní kuchyně. Stejně tomu je u této kuchařky, se kterou připravíte mořské i sladkovodní ryby na zajímavé způsoby.
Kuchařky z edice Apetitu mám už doma dlouho. Moc ráda mám právě i tuto, '' Ryby a plody moře ''. Steak nebo nějakou omáčku umí dneska uvařit už skoro každý. Málokdo si ale troufne uvařit i nějaké mořské plody. Já jsem se už dlouho chystala, že bych nějaký recept z této kuchařky udělala. Nedávno jsem zkusila pár receptů. Myslím, že se mi povedl. Kniha má krásné fotografie a pochopitelné návody, super.
Umět dobře připravit ryby nebo mořské plody je docela umění. A tak není na škodu mít po ruce takovou kuchařku, ve které je spousta receptů a tipů, jak připravit dobré a chutné recepty. Recepty jsou srozumitelně popsány, a tak je zvládne opravdu každý. Recepty jsou doplněny o lákavé fotografie. Edice Apetit nabízí kvalitní kuchařky, podle kterých může vařit opravdu každý. V kuchařce jsou obsaženy všechny možné postupy přípravy. Doporučuji ji všem, kteří chtějí si dát dobrou a zdravě připravenou rybu.
Úplně nejlepší věc kterou můžete udělat, je koupit si čerstvou rybu a sám si jí doma zpracovat. Pokud takové možnosti nemáte, zbývá Vám supermarket. Jak ale takovou rybu připravit, aby nám chutnala ? Kuchařka Apetit Vám na tuto otázku zcela jistě odpoví. Dozvíte se, jak si rybu vybírat, zbavit jí kostí, grilovat, péct, marinovat, je toho prostě hodně. K dispozici jsou i plody moře, ale to není můj šálek kávy.
Podle časopisů Apetit jsem se učila vařit a stále mám čísla ke kterým se vracím , a to platí i pro kuchařky tohoto nakladatelství. Tak jako všechny kuchařky od Apetit, má i tato krásné fotografie a design. A formát má takovou velikost, že se s ní v kuchyni dá zacházet a zároveň je to pořád slušně velká kniha. Skvělé je i to, že se věnuje i tomu, jak di suroviny opatřit a zacházet s nimi. Kuchařky pd Apetit určitě doporučuji.
Všechny kuchařky z edice Apeti jsou skvostné a i Ryby a plody moře jsem musela vyzkoušet, přestože s těmito surovinami nemám příliš zkušeností. O to více jsem byla mile překvapena, že spousta surovin se dá poměrně snadno sehnat a recepty zvládne připravit i případný začátečník. Recepty jsou rozděleny do přehledných kategorií, takže se v nich dá pohodlně vyhledávat. Nádherné jsou také fotografie, kterých je kuchařka plná a bez kterých si již tyto publikace nedovedu představit.
Pokud jste milovníkem ryb a mořských plodů, tahle kuchařka vás jistě potěší. Je teda pravd,a že u nás jdou tyto plody hodně špatně sehnat, zvlášť aby byli alespoň trochu kvalitní a nejlépe čerstvé, ale pokud se dobře připraví, jedná se o nezapomenutelnou lahůdku. V této kuchařce najdete několik desítek výborných receptů, a můžete si vyzkoušet například krevety, slávky, mušle, tuňáka nebo i krabí koláčky.
Já nevím, ale ryby a mořské plody mám tak nějak spojené s letním obdobím. Asi to bude tím, že je jím častěji někde na dovolené u moře, kde je to "z první ruky". Kuchařka "Ryby a plody moře" od Apetitu přináší na sto padesát osvědčených receptů. Jsou zde recepty na grilování, smažení a pečení. Mimo to také návody, jak se zbavit nežádoucích kostí nebo rybu správně marinovat. Dobrá kuchařka, doporučuji.
Ryby a plody moře jsem se vždy trochu bála zpracovávat, neměla jsem v tyto "potvory" úplnou důvěru. Možná je to tím prostředím - vnitrozemím, že to pro nás není přirozené. Musím ale uznat, že po zakoupení této knížky se můj strach z přípravy těchto mořských kreatur snížil na minimum. Možná dokonce jsem si je i oblíbila, jelikož jejich příprava bývá většinou rychlá, a když víte jak, tak i velmi jednoduchá. Knihu velmi doporučuji :)
Většina pravých lahůdek které moře nabízí, je u nás bohužel poměrně dost drahé, a proto je třeba umět je náležitě upravit, jinak bychom zbytečně těmito dobrůtkami plýtvali, a právě k tomu nám může dopomoci tato kuchařka. Najdete tam velké množství receptů na mořské ryby a plody, ať už výborný stejk z tuňáka, marinované krevety, nebo vynikající pokrmy z kraba, což je skutečná lahůdka. Opět je kniha doplněna krásnými fotografiemi.
Ryby a plody moře, to je moje. Jenže příliš nevím, jak se takovéto "potvory" v kuchyni připravují. Přesto je na talíři miluju! Takže mi nezbylo nic jiného, než zapátrat po něčem, co by mi pomohla. A tak jsem narazila na tuto knihu, která je zaměřena - jak jinak - než na ryby a plody moře. Najdete zde nepřeberné množství originálních receptů, která vám určitě zachutnají. A nejsou ani příliš složité.
Kachařka ryby a dary moře od Apetitu nás opravdu mile překvapila. Velmi rádi cestujeme a pokud zavítáme do míst kde je tyto pochoutky možné ochutnat, tak neváháme. V naší krajině jsme bohužel o tyto dobroty uchuzeni a vždy je dobré je spíše ochutnat v místech jejich původu. Ale občas si na nich rádi pochutnáme i u nás doma a tak jsme si pořídili tuto skvělou kuchařku. Tak zkoušíme recepty v ní uvedené.
Kucharka Ryby a plody more nemohla chybet v me sbirce kucharskych knih. Opet se jedna o knihu z edice Apetit a kdo znate tento casopis, jiste mi date za pravdu, ze recepty v nem uvede stoji za to :-) Ryby jsou zdrave a telu prospesne, nemely by proto chybet v nasem jidelnicku. V teto kucharce nalezente zajimave recepty, diky kterym se stanou ryby vasim oblibenym pokrmem. Plusem jsou pekne forografie.
Každý, kdo miluje chuť ryb a jiných mořských potvor a rád si je podomácku upravuje, tak bych mu tuto výpravnou publikaci vřele doporučila. Je jedním slovem božská. Velmi pěkným a pečlivým způsobem je vysvětleno zpracování tohoto specifického masa, zároveň tam nechybí plno originálních a nevšedních receptů. Jsou poměrně jednoduché, popsány srozumitelně. Myslím, že do kuchtění se může směle pustit i začátečník.
Pokud jste milovníci mořských plodů a ryb a to natolik, že se Vám nechce čekat na dovolenou u moře a chcete si je připravovat sami doma, tato knížka pro Vás bude modlou. Přináší velmi podrobné popisy všemožných úprav a to i těch, o kterých jste zcela jistě ještě ani neslyšeli. Navíc přináší i postupy, jak celkově s rybami a hlavně mořskými plody pracovat, protože i to je základem úspěchu takových pokrmů. Kniha je přehledná a velmi hezky zpracovaná, jak už tomu bývá u kuchařek od Apetitu zvykem.
30/04/2019
Kniha návstěv
Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.
Skvělé je i to, že se věnuje i tomu, jak di suroviny opatřit a zacházet s nimi. Kuchařky pd Apetit určitě doporučuji.