Dubajská čokoláda je trend, který pobláznil snad celý svět. A nemusí být nutně pouze s pistáciovou náplní, protože prim zde hraje zejména mléčná čokoláda a křupavé kataifi.\nVzali jsme mléčnou čokoládu Mixit a naplnili ji až po okraje sametovým krémem s prachem z lyofilizovaných jahod a jemným...
číst celé
Dubajská čokoláda je trend, který pobláznil snad celý svět. A nemusí být nutně pouze s pistáciovou náplní, protože prim zde hraje zejména mléčná čokoláda a křupavé kataifi.
\n
Vzali jsme mléčnou čokoládu Mixit a naplnili ji až po okraje sametovým krémem s prachem z lyofilizovaných jahod a jemným křupavým kataifi. Výsledkem je křupavá, sladká a zároveň krémová náplň. Kvalitní mléčná čokoláda spolu s naším krémem rozehrává krásnou hru textur, barev a chutí.
\n
Co je Kataifi nebo též Kadayif? Jedná se o velmi tenké těstovinové nitky, které jsou známé v arabském světě pro jejich nezaměnitelnou křupavost.
\n
\n- \n
v hlavní roli pečlivě vybrané prémiové suroviny
\n \n- \n
inspirováno tradiční recepturou z Dubaje
\n \n- \n
Bez palmového oleje, dochucovadel i barviv
\n \n- \n
ruční výroba v České republice
\n \n
\n
Složení: mléčná čokoláda 57 % (cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin; přírodní extrakt z vanilky), krém s mandlemi, vanilkou a jahodou s pečeným kataifi 43 % (sušené mléko plnotučné, třtinový cukr, kokosový tuk, mandle blanšírované 12,5 %, pšeničná mouka, lyofilizované jahody 6 %, slunečnicový olej, kakaové máslo, odtučněné sušené mléko, pšeničný škrob, mléko, cukr, jedlá sůl, řepkový olej, přírodní smetanové aroma, přírodní vanilkové aroma, vanilka bourbon 0,02 %). Obsah kakaové sušiny v čokoládě min.34 %. Obsah mléčné sušiny v čokoládě min.25 %.
\n
Upozornění: Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů a arašídů.
schovat popis
Recenze