Burgund kvasnice - ideální pro červená vína. Doporučují se zejména pro vína vyrobená z třešní, višní, malin, švestek, černých ostružin, ostružin, černého a červeného rybízu, černých hroznů, černých bobulí, trnek, bezinek.
\nBurgundsko je speciálně vybraný kmen kvasinek Saccharomyces cerevisiae zavěšených v ochranné tekutině. Tyto kvasinky zajišťují rychlé a stabilní kvašení v širokém teplotním rozmezí, dobré kvašení cukru, stálou barvu vína a atraktivní buket.
\nHlavní rysy:\n- tekuté droždí\n- 20 ml tekutiny na 5-25 l vína\n- teplota kvašení: 20-30 ° C\n- alkohol: až 14%\n- další možnosti - s využitím médií: s vitaminem B1 a Kombi Vita
\nPoužívání\nTekuté kvasinky by měly být předem rozmnoženy, tj. měla by být připravena kvasinková vakcína - tzv. kvasinková matka. Nalijte 150 ml šťávy do 1 l láhve nebo vložte 200 g rozdrceného ovoce, 300 ml vody a přidejte 2 lžičky cukru. Lahvičku zakryjte zátkou z vaty a pasterizujte po dobu 30 minut. Po ochlazení do láhve nalijte obsah protřepaného sáčku kvasinek. Nechejte ji 1-2 dny při teplotě 22-26 ° C, potom nalijte do fermentační nádoby nebo demižonu s nastavením vína (5-25 l).
\nPOZOR: Ve všech fázích přípravy kvasinkové vakcíny udržujte sterilní podmínky - věnujte zvláštní pozornost čistotě nádoby, ve které budete kvasinky rozmnožovat.
\nSložení: sladina, mladina, kvasnice Saccharomyces cerevisiae, minerální soli.
\n schovat popis- Výrobce: BROWIN
- Kód:
- Jazyk: Čeština
- Šířka balení: 5 cm
- Výška balení: 10 cm
- Hloubka balení: 5 cm
- Váha balení: 20 g
Recenze