Receptury teplých pokrmů

· Radek Runštuk - R PLUS · 2019 · gebunden · 584 stran
Kód:
Receptury teplých pokrmů
Top 500

Receptury teplých pokrmů

457
457
DMOC 595 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY",... číst celé 

Nakupte společně

  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Před sebou máme učebnici pro kuchaře. Pro začínající kuchaře je důležité, aby měli vše krok za krokem sepsáno. Je důležité, aby ani sebemenší detaily nebyly vynechány. A to se v této učebnici docela povedlo. Jedná se o receptury jak studených, tak i teplých pokrmů pro studenty hotelových a gastro škol. Obsahuje receptury na notoricky známé pokrmy. Učebnici by si mohli pořídit i laici, kteří s vařením doma teprve začínají.
    16/10/2019
    Avatar uživatele
    Receptury jsme si povinně všichni pořizovali na střední škole. Najdete tady podle mě opravdu úplně všechno z klasické české gastronomie. Postupy jsou popsané opravdu pro ty největší laiky. Každá receptura je doplněná o přesné gramáže pro přípravu, spolu s tím i tabulka, která pomáhá přepočítat suroviny na porce. Já, 8 let po maturitě, po knížce často sahám, když hledám takové vy klasické věci - holandskou omáčku, knedlíky všeho druhu a hlavně polívky.
    31/08/2020
    Avatar uživatele
    Zakoupeno jako pomůcka dceři do školy.Moc pěkné zpracování .Lze použít i jako běžnou kuchařku.Vřele doporučuji.
    19/12/2019
    Avatar uživatele
    Moc pěkná knížka, kterou teda většina zakupovalo spíše jako učebnici na gastronomickou školu. Kniha obsahuje základní české recepty, které jsou pěkně vysvětlené, všechno je potřebně popsané. Kniha se ale určitě hodí nejen žákům gastronomických škol, ale i pro lidi, kteří si vaří jen tak pro radost doma a nechtějí každý recept hledat na internetu nebo volat mamince, aby jim poradila :) Za mě palec nahoru
    17/01/2021
    Avatar uživatele
    Označila bych tuto knihu jako nejlepší česká kuchařka, i když primárně je toto vydání asi určené hlavně studentům gastronomických oborů. Ale přesto bych ji asi doporučila všem začínajícím kuchařkám a domácím kuchtíkům, raději než nějakou jinou kuchařskou knihu. Rozhodně jsou zde přesné popisy tradiční české kuchyně. U každého receptu je správný předpis surovin a jejich hmotnost na uvaření deseti porcí a také postup vaření.
    23/11/2021
    Avatar uživatele
    Docela mě překvapilo, jak tlustá a těžká ta kniha je. Koupila jsem ji, jelikož to dcera potřebuje do školy. Jen jsem do ní nakoukla uchvátila mě na tolik, že jsem podle ní vařila. Je sice bez obrázků, ale hromady receptů. Popis je udělán tak, že podle ní zvládne vařit každý. Skvělá inspirace . Za mě 1* Super. Určitě si koupím od stejného autora i studenou kuchyni.
    9/09/2021
    Avatar uživatele
    Teplé a studené pokrmy, aktualizované tlusté učebnice pro kuchaře, které obsahují neuvěřitelné množství receptů. Už ani nemůžu říct, že jde o základy, protože v ní se najde vše. Tradiční jídla, oblíbená restaurační jídla, různé knedlíky, noky, no vše. Je to ideální kniha, kterou bych doporučila darovat všem dětem. Ať si ji pak v rámci osamostatnění odnesou. Budou ji používat celý život a věřím, že ji rozhodně uplatní, protože je skvělá. Přehledná, srozumitelná.
    5/09/2019
    Avatar uživatele
    Luxusní kdyzka se všemi postupy na polévky, jídla apod. Tuhle knížku doporučuji všem, je tam doopravdy všechno a věřím, že s ní budete naprosto spokojeni.
    16/07/2020
    Avatar uživatele
    Kniha je supr rád podle ní vařím. Kdo má rád českou kuchyni doporučuji
    29/11/2023
    Avatar uživatele
    Množství receptů ,které najdou využití v mnoha domácnostech. Doporučuji.
    4/11/2023
    Avatar uživatele
    S knížkou jsem spokojená lepší než hledat recepty na internetu. Vařím podle ní recepty co jsem ještě nevarila.
    20/07/2023
    Avatar uživatele
    Bezpochyby jedna z nejlepších gastro knich. Taková bible pro začínající kuchaře. Za ty peníze to stojí. Doporučuji.
    5/06/2021
    Avatar uživatele
    Klasika :))
    8/05/2021
    Avatar uživatele
    prostě není lepší kniha pro budoucí kuchtíky
    12/11/2020
    Avatar uživatele
    Velmi dobře zpracovaná kuchařka plná zajímavých, nevšedních, ale i těch tradičních receptur na uvaření teplých jídel. Tato kniha od známého autora patří mezi klasickou českou kuchařskou literaturu. Myslím, že tato publikace je ideální i pro začátečníky, kteří se teprve orientují na poli gastronomie. Super jsou i barevné fotografie, které představují uvařené pokrmy. Myslím, že by se kniha mohla stát i pěkným dárkem.
    1/09/2019
    Avatar uživatele
    Vše bylo v naprostém pořádku. Děkuji
    2/01/2020
    Avatar uživatele
    vařím podle této kuchařky já i moje dcery jenom nemáme váhy na minimální váhy 1až 5 a 10g
    18/10/2019
    Avatar uživatele
    Nevím, jak se to stalo, ale v mém výtisku chybí u pečených jídel v receptech alespoň orientační teplota a doba pečení.
    17/10/2022
    Avatar uživatele
    Kniha sloužící jako učebnice pro kuchaře, kteří se oboru teprve učí. Standardem jsou vesměs recepty klasické české, moravské a slezské kuchyně. Autor se, v malé míře, snaží i o celosvětovou kuchyni, což je naprostá katastrofa. Italskou snad nikdy neviděl, natož aby, podle jeho receptur, něco italského (originálního) uvařil. Pokud si autor myslí, že do Pasta carbonara, které nazývá "Špagety po uhlířsku", patří špek a těstoviny doměkka uvařené, pak je to nejspíš v pořádku "po česku". S italskou kuchyní tento recept nemá vůbec nic společného a ani jeho recepty na pizzu. V základním těstu na pizzu opravdu vejce nemají co dělat a rajčatový protlak už vůbec ne. Nedej Bože, že autor doporučuje pizzu rozválet na půl centimetru tlustou placku. Takže shrnutí: Česká kuchyně asi OK, ale tu italskou asi nikdy neochutnal, jinak by nemohl představit ve svých receptech takovou hrůzu, kterou bychom v Itálii nevzali do úst.
    3/07/2023
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.