Ingredience

· SLOVART, s.r.o. NAKLADATELSTVí · 2006 · brožovaná bez přebalu lesklá · 384 stran

Ingredience

297
297
DMOC 399 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Kniha Ingredience představuje na 2000 barevných fotografiích kuchařské přísady a suroviny z celého světa. Je zcela výjimečným průvodcem každého milovníka vaření a pomáhá mu zorientovat se v nepřeberném množství koření, čajů, exotické zeleniny i ovoce. číst celé 
  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    V knize je 2000 fotografií nejrůznějších ingrediencí a krátký text o nich. Naleznete zde ingredience, které jsou u nás známé i neznámé: jsou zde nejrůznější bylinky, koření, semena, příchuti, pasty, omáčky, oleje, margaríny a jiné tuky, vejce, mléčné produkty, ovoce, zelenina, houby, mouka, obilniny, těstoviny, ryby, plody moře, maso, nápoje… Kniha je vhodná pro každého kuchaře. Já ji často používán, když překládám recept z angličtiny a je tam nějaká méně známá ingredience, o které chci zjistit více.
    30/04/2018
    Avatar uživatele
    Tato kniha není pro každého, využijí ji především kuchaři a opravdoví milovníci jídla. Dozví se zde totiž velice podrobné informace o tom, jaké typy potravin mohou najít na trhu. Například v kapitole věnované vejcím a sýrům zjistí, jaké existují typy mléka, smetany, jogurtu, másla, vajec, polotvrdých sýrů, čerstvých a pařených sýrů, ovčích a kozích sýrů, sýrů s plísní, dále zde zjistí, jaké jsou britské a irské sýry, francouzské, švýcarské a španělské. U jednotlivých druhů sýrů je uvedeno, jakou mají chuť, případně strukturu a odkud daný typ sýra pochází. Z výčtu je patrné, že s některými typy potravin se u nás nesetkáme. Je vidět, že jde o překlad a nevznikla primárně pro český trh.
    29/01/2018
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.