Bible šéfkuchaře Ovoce a zelenina
388
Kč
DMOC 999 Kč
Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu pěstování, využití v kuchyni a chuťových vlastnostech. Podrobné kapitoly...
číst celé
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží nakladatele
- Naposledy prohlédnuté
Podobní autoři
Štítky knihy
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Kniha návstěv
Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.
Například v kapitole o jablcích se dozvíte o jejich pěstování, historii, uskladnění a o látkách, které obsahují. Také jsou zde fotografie a informace o nejběžnějších druzích jablek.
V této příručce najdete informace o různých druzích ovoce i zeleniny, kde se pěstují, jak se pěstují, kde se hlavně vyskytují a jak se v kuchyni dají použít.
Kniha je řazena do kapitol a je velmi přehledně zpracovaná, takže se v ní neztratíte. Rozhodně doporučuji, obsahuje i bylinky a koření.