Kuchařské suroviny - Příručka o více než 1000 ingrediencích

Kuchařské suroviny - Příručka o více než 1000 ingrediencích

296
296
DMOC 399 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Přehledné a stručné informace, názvy surovin v několika jazycích, barevné fotografie - to je základní charakteristika této příručky a učebnice zbožíznalství, která přináší poučení o více než tisícovce ingrediencí. Obilniny, výrobky z obilnin, různé druhy mléka, mléčné výrobky, octy, oleje, tuky,... číst celé 

Nakupte společně

  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    V této knize najdete více jak tisíc ingrediencí, které se v kuchyni používají hojně i méně často. Každá surovina je pojmenována v češtině, ale najdete zde i její název v cizích jazycích – v angličtině, němčině, francouzštině, španělštině, italštině a popřípadě i její latinský název.Také je zde stručná charakteristika ingredience. Tuto knihu celkem často využívám, když potřebuji z angličtiny přeložit nějakou méně známou ingredienci.
    31/08/2018
    Avatar uživatele
    I když budete kuchařským mistrem, bez kvalitních surovin pořádné jídlo neuděláte. Tato příručka obsahuje přes tisíc druhů ingrediencí a některé z nich jsou tak zajímavé, že jsem o jejich existenci neměl ani ponětí. Výběr je obrovský a zahrnuje téměř všechny oblasti. Ryby, plody moře, obiloviny, maso, vejce a další suroviny, o kterých se dokonce dozvíte i nějaké zajímavosti. Dokonce jsou jejich názvy přeloženy do cizích jazyků, což určitě někdo ocení.
    30/03/2019
    Avatar uživatele
    V první řadě se nejedná o kuchařku ani o knihu o jídle. Je to kniha o surovinách. Stručně a věcně popsaných surovinách.
    Kniha se dělí do mnoha kategorií, což usnadňuje orientaci. Každá surovina u sebe nese i překlad do angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny a italštiny. Což se může hodit i pokud jde o zlepšení se v cizích jazycích. Pak následuje stručný popis a hodnocení, jež udává míru zastoupení v evropských kuchyních.
    Kniha je zajímavým lexikonem, který vás provede různorodostí a množstvím všemožných potravin.
    28/07/2019
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.