Přehledné a stručné informace, názvy surovin v několika jazycích, barevné fotografie - to je základní charakteristika této příručky a učebnice zbožíznalství, která přináší poučení o více než tisícovce ingrediencí. Obilniny, výrobky z obilnin, různé druhy mléka, mléčné výrobky, octy, oleje, tuky,...
číst celé
Přehledné a stručné informace, názvy surovin v několika jazycích, barevné fotografie - to je základní charakteristika této příručky a učebnice zbožíznalství, která přináší poučení o více než tisícovce ingrediencí. Obilniny, výrobky z obilnin, různé druhy mléka, mléčné výrobky, octy, oleje, tuky, maso, vejce, masné výrobky, ryby, plody moře, zelenina, houby, luštěniny, bylinky, koření, ovoce, ořechy, sladidla a sladkosti - o tom všem si přečtete řadu zajímavostí. Nechte se zlákat a ochutnejte neznámé speciality nebo objevte téměř zapomenuté druhy potravin.
schovat popis
Recenze
Kniha se dělí do mnoha kategorií, což usnadňuje orientaci. Každá surovina u sebe nese i překlad do angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny a italštiny. Což se může hodit i pokud jde o zlepšení se v cizích jazycích. Pak následuje stručný popis a hodnocení, jež udává míru zastoupení v evropských kuchyních.
Kniha je zajímavým lexikonem, který vás provede různorodostí a množstvím všemožných potravin.