Recenze Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni

Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni

Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni

310 Kč
Zobrazit knihu
Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský... číst celé 

Recenze

1
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Knihu bych doporučila všem začínajícím kuchtíkům a kuchařinkám. Seznámí se v ní s různými tipy, triky a technikami, jak si usnadnit práci v kuchyni. Autor zde shrnuje své čtyřicetileté zkušenosti z praxe v kuchyni a přináší odpovědi na zdánlivě jednoduché otázky. Jak ostřit nože? Jaké vybrat nádobí? Proč potřebujeme více než jedno prkénko v kuchyni? Jak naporcovat kuře? Jak uchovávat čerstvé bylinky nebo jak vařit vejce? Součástí knihy je také krátká kapitola o etiketě a nápojích.
12/08/2017