Recenze The Art Of Flavor : Practices and Principles for Creating Delicious Food

The Art Of Flavor : Practices and Principles for Creating Delicious Food

The Art Of Flavor : Practices and Principles for Creating Delicious Food

535 Kč
Zobrazit knihu
As seen in Food52, Los Angeles Times, and Bloomberg Two masters of composition - a chef and a perfumer - present a revolutionary new approach to creating delicious food. Michelin two-star chef Daniel Patterson and celebrated natural perfumer Mandy Aftel are experts at orchestrating ingredients.... číst celé 

Recenze

1
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Dva mistři kompozice - kuchař a parfém - představují nový revoluční přístup k vytváření chutného jídla. Michelin dvouhvězdičkový šéfkuchař Daniel Patterson a slavný přírodní parfumér Mandy Aftel jsou odborníci na přípravu ingrediencí. Přesto ve světě, který se prohlubuje ve varných show a blogech o jídle, všimli si, že domácí kuchaři mají málo vodítka v umění aroma. V tomto průvodci sdílejí tajemství, jak co nejlépe využít vaše ingredience pomocí nepostradatelné sady nástrojů a principů: - Čtyři pravidla pro vytvoření chuti - Aromatický kompas, který ukazuje cestu k transformačním kombinacím.
30/03/2020