Parmigiano-Reggiano - 50 snadných receptů s parmazánem

· 2015 · gebunden · 128 stran

Parmigiano-Reggiano - 50 snadných receptů s parmazánem

Naše vojsko
191
191
DMOC 299 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty. číst celé 
  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Tato kuchařka je pro milovníky všech vyzrálých a tvrdých sýrů jako je právě parmazán, grand padano a mnoho dalších podobných skvělých sýrů, které jsou specifické svou chutí, sladkostí. vůni... A tato kniha vám ukáže, jak můžete s těmito sýry vařit, péct, používat je v kuchyni a že si je nemusíte jen strouhat na těstoviny. Já osobně tyto sýry miluji a zbožňuji i tuto kuchařku, protože dává mnoho skvělých inspirací na vaření.
    11/05/2021
    Avatar uživatele
    My s manželem jsem se měli narodit v Itálii protože fakt milujeme špagety a všemožné sýry y kdybychom mohli, jíme to snad pořád a tak tahle kuchařka je pro nás úplně alfou a omegou naší kuchyně a našeho vaření. V knize Parmigiano-Reggiano - 50 snadných receptů s parmazánem najdete mnoho úžasných receptů, které rozproudí vaše chuťové buňky a když uvidíte fotky jídel, od této kuchařky se už neodlepíte. Kuchařka ej perfektní a je i dobře graficky zpracována.
    2/10/2020
    Avatar uživatele
    Výborná kuchařka. Parmazán máme rádi pro jeho typickou chuť a vůni. Dozvěděla jsem se rozdíly, a pak zkoušela různě zralé sýry parmazany. Kniha rozšířila naše obzory. Oblíbené recepty jsou teď topinky, polévky, krutony, slaný koláč .... Je toho dost. Pokud tento sýr máte rádi, s kuchařkou si rozšiříte obzory, kam všude se dá použít a jaký výsledek bude mít chuť. Výborný nápad na toto téma. Doporučuji všem gurmanim i gurmetum.
    31/08/2020
    Avatar uživatele
    Všude kam jen to jde, tak tam si ho strouháme, je to jeden z nejlepších sýrů, které znám a které jsem měl možnost právě v té naší oblíbené Itálii ochutnat. Nám se to prostě nedá upřít, tohle si jednoduše užíváme jak jen to je možné. Sýr má tak specifickou a silnou chuť, že když ho v našem oblíbeném jídle nenajdu, tak si připadám jako okradený o to nejlepší co na něm právě je, Kniha nabízí celé množství jídel.
    5/02/2020
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.