Fetterman, Lisa Q.

Recenze knih autora


Obrázek knihy
kniha úplně na nic,recepty nejsou na zpusoby pripravy surovin metodu sous vide,ale na recepty jidel ze surovin pripravenych metodou sous vide, takže době pripravy a teploty ruznych potravin v sous vide se věnuje jedna stranka. Vyhozené penize!
15/02/2021
Obrázek knihy
Šikovná kuchařka, poradí jak na masíčko a jiné dobroty
3/07/2022
Obrázek knihy
Komerčně napsaná "kuchařka", nečekejte, že zde najdete recept na chutné jídlo, jako když začínající, mladá Asiatka chce vydělat. Recepty typu teplota 58st C a vařte 1,5 až 5 hodin ?!? To opravdu není recept. Jinak celá metoda sous vide mi připadá jako vhodná pro předpřípravu pokrmů v restauracích v konvektomatech, a tím obejít nařízení EU, že uvařené jídlo nesmí být starší než Xhodin! Z... číst celéLATEJ českej hospodskej gulášek několik dní teplej na plotně!
20/02/2024
Obrázek knihy
Pěkná, přehledně napsaná kniha. Vyhovuje mi popsaný čas,jak dlouho které maso vařit.
17/02/2023
Obrázek knihy
Byl to dárek, je spokojená.
26/01/2023
Obrázek knihy
Sous vide je úžasný vynález ve vaření a kuchařka je velký pomocník
3/07/2022
Obrázek knihy
Výborný pomocník ,jednoduchý popis
24/03/2021