Nakládačky na věčné časy je kuchařkou od Daniely Turecké, která je odborníkem na nakládání. Kuchařka vás naučí nakládat mnoho různých surovin. Počínaje různými sýry a zeleninou, konče třeba nakládaným tofu nebo uzeninami. Recepty jsou popsány krok za krokem a určitě vás bude nakládání bavit. Naložené pochoutky si pak můžete v klidu otevřít třeba u vašeho oblíbeného seriálu, nebo pokud b... číst celéudete mít doma návštěvu.
Kniha pro všechny milovníky nakládání. Můžete díky ní zkusit třeba nakládání nejrůznějších sýrů (měkkých, čerstvých, polotvrdých i tvrdých), naložit si v oleji zeleninu (třeba zelené lusky na asijský způsob, nakládané česneky, nakládanou máslovou dýni s kukuřicí), zkusit zeleninu na kyselo (třeba kvašené zelí s rozinkami nebo kapustičky v medové zálivce), naložit vejce, houbičky nebo ci... číst celétrusy, vyzkoušet něco opravdu netradičního (třeba piccalilli nebo mintovou omáčku) nebo chutney… Najdete zde i recepty na několik dochucovadel. Skvělá kniha!
Nikdy jsem nebyla fanouškem nakládaných potravin, prostě jsem tomu úplně nepřišla na chuť. U své kamarádky jsem však narazila na její sbírku kuchařek a k této knize mi řekla že je jedna z jejich nejoblíbenějších co se potravin týče. Já celý život žila v tom že se nakládají okurky a k tomu další zelenina, ale díky této knize jsem si uvědomila že je to mnohem rozsáhlejší téma než jsem tuš... číst celéila. Zkusila jsem něco nového konkrétně nakládané sýry a vejce. Kniha rozhodně splnila účel. Doporučuji.
Tato kuchařka je perfektní. Mám moc ráda nakládané potraviny a tato kuchařka obsahuje padesát velice hezkých receptů, kde se nakládá sýr, zelenina... Ale nemusíte se bát, že by tyto recepty byly fádní nebo nudné, ale naopak jsou strašně moc dobré a autorka kombinuje senzační potraviny, které dávají vyniknout například chuti sýrů a naložené věci jsou par naprosto perfektní. Kniha je moc ... číst celéskvělá a má i skvělé fotografie jednotlivých pokrmů.
Kuchařka Daniely Turecké nás naučí nakládat všechno možné (i nemožné). Čekají vás nakládané sýry, zelenina, ale také například uzeniny nebo maso. Velice mě zaujalo třeba nakládané tofu, neboť by mě to samotnou ani nenapadlo. Takto naložené potraviny vám nejen vydrží, ale také jsou velice chutné. Samostatná kapitola je věnována také dochucování a dochucovacím prostředkům. No, určitě si p... číst celéochutnáte. Doporučuji.
Zajímavá kniha, co vše se nechá naložit do sklenic pro pozdější využití. Kniha mě zaujala, ale bohužel jsem zatím neměla čas žádný recept vyzkoušet, ale mám založeno spoustu receptů, které bych chtěla vyzkoušet v létě, až budu mít vlastní zeleninu na zahrádce. Jsou zde rcepty na paštiku, čalamadu , ale treba i na limonády, či nakladane sýry. Nadsence nakládání urcite nezklame.
Moc ráda podporují české autory tím, že si od nich koupím k ihu. No a tahle se mi líbí moc, protože jsme se sama až příliš dlouho odhodlavala k tomu, abych začala nakládat vlastní kulinářské dobroty, na pikles jsem si hodně dlouho netroufala, ale musíme ict že tahle knížka je úplně dokonalé "blbu"prostá, fakt výborná, hodně moc se mi líbí. Doporučuji, pokud stále ještě váháte a n... číst celéemůžete se dokopat.
Není nad to se zasobit na časy kdy nás honí mlsná a nechce se nám do obchodu. Tahle super kuchařka nám nabízí skvělé recepty na to, co všechno se nám vejde do zavařivací sklenice. Velmi často se nám stává, že nám na zahrádce zbude celá řada zeleniny a tak si lámeme hlavu co si z ní asi tak vytvoříme. Nu a tady najdete opravdu celou řadu super receptů, ty si po krátké době zamilujete a b... číst celéudete si je stále dokola opakovat.
Tahle kniha je opravdovou vyzvou pro ty co vědí, že se opravdu vyplácí počkat a v tomhle případě se ještě navíc jedná o opravdové dobroty. Autorka knihy Daniela Turecká nám v její knize malož to nabízí celou řadu skvělých rad na recepty, které vám budou rozhodně chutnat. Není nad dobře naložený sýr či zeleninu, kterou jako když najdeš a pochutnáš si jako nikdy. Moc milé překvapení pro n... číst celéevšední kuchaření.
Pokud máte rádi nakládané dobroty, tato kniha bude přesně pro vás, protože obsahuje velké množství tipů a receptů právě na jídla, které se nakládají v různých nálevech a ochucených olejích. Najdete tu samozřejmě recepty na úžasné nakládané sýry, ale nejen to, autorka se tu věnuje i nakládání pro malé děti a pokrmy pro ně vhodné, nebo nakládání v lihu, což je zajímavé a ráda jsem tyto re... číst celécepty vyzkoušela.
Zajímavá knížečka od dámy co je schopná naložit pravděpodobně úplně všechno. Pokud patříte mezi křečky co si shromažďují zásoby na zimu, či pokud máte sezónní přebytky, určitě není od věci se nechat inspirovat a připravit si nejrůznější lahůdky, které v zimě či časovém presu, jako když najdete. Nejde zde jen o uchovávání zeleniny, ale je zde spousta receptů jak naložit sýry všeho d... číst celéruhu, či jak připravit vynikající utopence.
Dříve jsem nic jsme nakládali až jsem narazila na tuhle knihu která mě inspirovala. Je to způsob ukládání potravin jak zeleniny tak třeba sýru nebo uzenin. Tohle ukládání potravin Je zdravější než mražení. Moc mi to chutná. V této knize se dozvíte co na nakládání budete potřebovat A co se dá všechno nakládat. Také se mi líbí že ke každému receptu je krásná fotografie. Takže člověk aspoň... číst celé v jak má naložení vypadat
Nalož to - Kujme pi(c)kle v kuchyni je kuchařkou od Daniely Turecké, která se na nakládání všeho možného specializuje. Toto je její první kniha, doporučuji též knihu Nakládačka na věčné časy. V této kuchařce najdete na padesátku osvědčených receptů na různé nakládané dobroty. Najdete zde vše od sýrů přes zeleninu až po vejce. Navíc vám poradí, co s nakládačkami poté, co jejich obsah sní... číst celéte. Zajímavé.
Léto je pro nakládání jako dělané. Pokud i vy přemýšlíte, co se vší tou zeleninou a ovocem, tak určitě stojí za to kouknout do této kuchařky od Daniely Turecké. Nakládačka na věčné časy, jak zní název této knihy, vám poskytne mnoho rad a tipů na nakládání. Budete se sami divit, co všechno je možné naložit, protože to není jen ovoce a zelenina, ale také třeba sýry, uzeniny, maso apod. Za... číst celéjímavé, doporučuji.
Právě tuto knihu Nalož to - Kujme pi(c)kle v kuchyni jsem darovala mamince k svátku a měla u ni velký úsměch. Již v obchodě mě na této knize nadchly různé způsoby úpravy a zpracování zeleniny, ale ještě lepší bylo, když bylo ukázáno fotograficky, jak daná věc vypadá. Mamka si knihu opravdu oblíbila a používá ji velmi často a vždy, když přijedeme, tak tam na nás čeká naše oblíbené jídlo ... číst celése zeleninou.
Skvělá kniha pro všechny, kteří mají zahradu, mnoho úrody a nevědí co s ní. Tato kniha nabídne recepty roky ověřené, ale i ty, které jste určitě zatím nevyzkoušeli a věřte tom, že naložit se dá takřka cokoliv. Kniha nabídne spoustu nových chutí, recepty jsou doplněny fotografiemi a jsou velmi podrobně popsané, takže je zvládne i úplný začátečník v kuchyni. Zaručeně si pochutnáte sami ne... číst celébo můžete obdarovat své blízké
Tato kniha byla pro mě novým a dosud nepoznaným způsobem úpravy potravin, samozřejmě jsem už předtím něco nakládala nebo nakládané jídlo jedla, ale nevěděla jsem kolik různých způsobů existuje. Pro mě byl nejčastější nakládaný hermelín nebo jiné sýry, ale nakládaná zelenina vás velmi mile překvapí a uvidíte sami, jak moc nových chutí sebou tato kniha přinese. Tak se jí nebojte a skočte ... číst celépo ní, je skvělá
O nakládání 100x jinak. Knížka nabízí spousty možností jak nakládat zeleninu, sýry a spousty dalších pochutin. Máme velkou zahradu a děláme si i vlastní sýry, takže jsem knížku opravdu ocenila a využila, je v ní spousta tipů na skladování, jak co nejlépe uchovávat, dokonce i co provést se sklenicemi které jsou prázdné. Zajímavé čtení se spoustou fotek, doporučuji.
Díky této knize se naučíte nakládat. Pokud jste to nikdy nedělali, nevadí. Nejprve se totiž seznámíte s tím, jak se vůbec nakládá. Je skvělé, že kniha obsahuje i tyto informace, protože některé rady nakládání velice usnadní. Dále kniha nabízí několik okruhů – například nakládané sýry, speciality k pivu, zeleninu v oleji, zeleninu na kyselo, recepty z Anglie, chutney. Překvapilo mě, že n... číst celéa konci byla kapitola věnovaná tomu, jak využít zavařovací láhve jinak než k zavařování. Fotografie v knize jsou vydařené, malůvky na začátku kapitol vtipné.