Zpracování ryb

· INFORMATORIUM, spol. s r.o.

Zpracování ryb

468
468
DMOC 475 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace... číst celé 
  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    V životě každého z nás jednou přijde ten okamžik, většina z nás to už zná, kdy si řeknete: "Proč ještě nevím, jak se v evropské unii zpracovávají ryby?" Těm z vás, kteří si tímto obdobím procházejí právě teď, zrovna nejspíš spadl kámen ze srdce, protože tato impozantní publikace skýtá nejrůznější odpovědi na tuto otázku. A nejsou to jen jednoduché, jednovětné odpovědi, jaké byste čekali v knihách o rybách pro začátečníky nebo pouhé "volnočasové rybáře", nic takového. Rybí knihy, jako právě tato, čtenáře požehnají těmi nejprofesionálnějšími znalostmi z oboru zpracování ryb (lat. pisces processui), které je možné za běžné kapitálové prostředky sehnat. Může se stát, že po dlouhém úmorném googlení Rybích knih na podobnou literaturu narazíte, ujišťuji vás ale, že se rozhodně nestane, že by v ní byla dodržena náležitá citační norma. Proto je tato kniha nejlepší a jedna jim všem vládne.
    31/10/2017
    Avatar uživatele
    Já jsem se vždy bála ryby zpracovávat, protože jsem je nikdy moc nezpracovávala. Tato kniha, tedy kuchařka, kterou jsem dostala od své maminky, která ví, jak moc jsem se vaření ryb bála, Vám ukáže, jak rybu správně zpracovat. Obsahuje hodně návodů na to, jak rybu naporcovat, vykuchat a podobně. Několik receptů, které se Vám budou zaručeně moc zamlouvat a ve finále i moc chutnat. Doporučuji tuhle knihu.
    28/11/2017
    Avatar uživatele
    Vánoce, Vánoce přicházejí zpívejme přátelé. Ano Vánoce se zkutečně blíží a s nimi i tradiční kapřík na štědrovečerní večeři. Pokud si i vy kupujete živého kapříka, který vám plave ve vaně, pak nastane ten okamžik a musíte ho správně zpracovat. Pokud si tím nejste jistí, tato kniha vám s tím pomůže. Je plná návodů jak vykuchat rybu, vykostit, jaké nože jsou na to nejlepší, jak ji správně připravit na večeři na váš stůl.
    29/10/2017
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.