Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

219
219
DMOC 249 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější... číst celé 

Nakupte společně

  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Uzení masa patří do kuchařského umu a Vy máte velkou šanci se ho naučit. Taková dovednost se opravdu vyplatí a věřte tomu, že budete mít velkou výhodu. Pokud máte zahradu a lze tam přímo udit, není vlastně co řešit. Kniha je perfektně zpracovaná a naleznete v ní opravdu zajímavé postupy, které Vás obohatí. Je to docela věda, všechno správně připravit a dochutit, ale Vy to s touto knihou určitě zvládnete.
    15/09/2017
    Avatar uživatele
    Konzervování masa a jeho nakládání není až tak úplně jednoduchá záležitost. Než se pustíte do díla, tak Vám vřele doporučuji si o tom něco přečíst. Samotné uzení je kapitolou sama pro sebe a výsledky mohou být naprosto fantastické. Ale pouze pro toho, kdo má takové produkty rád. A taky platí, čeho je moc, toho je příliš. Kniha je poučná, uvedené postupy jsou vyzkoušené a zaručené. Neváhejte a užijte si tu podívanou.
    27/03/2019
    Avatar uživatele
    velmi povedená kniha
    7/01/2022
    Avatar uživatele
    Super kniha, zboží došlo v pořádku a včas.
    10/01/2021
    Avatar uživatele
    Jsem velice spokojená, co se knihy týče. Komunikace a dodání supr.Děkuji
    19/12/2020
    Avatar uživatele
    Milujeme uzené a to ve velkém. hihi. Proto tato kniha byla pro mě povinností. Našel sem v ní tolik rad, že sem až koukal. Maso je to rozděleno podle druhů a u každého je napsáno, co z mase udělat, že se dá i sušit, zavařovat, udit, jaký lák použít, jak udělat šunku, kolik soli je potřeba na naložení a spousta dalších užitečných rad. Knížka je využívaná hlavně v létě, kdy na chatě grilujeme téměř denně a také často udíme.
    30/11/2020
    Avatar uživatele
    Knížka zakoupená pro našeho tatínka, který sám postavil udírnu a moc rád v ní udil. Teď z ní čerpáme už celá rodina. Jsme totiž masožravci a uzené maso milujeme. Co vše vyudit, jak nakládat maso, typy na láky, doba uzení a vše okolo toho se dozvíte v této skvělé knížce. Chystáme se udit ted před Vánoci a budeme zkoušet i sýry a nové recepty z této knihy. Už se moc těšíme. Je to i skvělý dárek pro všechny, co mají rádi uzené a neví, jak si ho sami připravit.
    22/11/2020
    Avatar uživatele
    jde vidět, že tuto knihu s nzvem - Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka psal zkušený řezník nebo někdo kdo má prostě rád maso a kdo s ním dlouho pracuje.... Kniha obsahuje velké množství vyhcytávek a receptů, díky kterým se vám povede vyudit kde co. Dobré je i konzervování masa, kde je hodně fotek, aby jste vědali a měli přesný popis toho, jak to zvládnout. Kniha je fakt super.
    16/09/2020
    Avatar uživatele
    Taky máte doma muže nebo přítele, který vždy s příchodem listopadu začne mluvit o nákupu masa, kastrolu a různých dalších pomůcek? Který se těší, jak si v prosinci vyudí maso, aby se mohlo nakrájet na slavnostní stůl? Aby se mohlo pokrajovat jen tak nebo se nabízet návštěvám? V tom případě ho tato knížka plná různých typů jistě potěší! Možná v ní najde nápady na speciality, které vyzkouší a příští rok ochutnáte něco nového :-).
    17/11/2020
    Avatar uživatele
    Dobrý večer. Manžel byl nadčený . Už udil a maso bylo výborné.
    18/10/2020
    Avatar uživatele
    Pokud patříte mezi ty, kdo milují různé uzené pokrmy, tak tohle bude kniha pro vás. Uzení je jedním z tradičních a ne příliš složitých postupů, jak zpracovat maso. Čas od času také miluji ty letní dny, kdy u nás na zahradě krásně voní maso z udírny. Pokud jsi nejste jistí, zda postupujete správně, mrkněte právě do této knihy - najdete zde postupy, jak vše správně nasolit, okořenit, zkrátka připravit. Navíc pochází kniha od nakladatelství Grada - jedno z lepších nakladatelství, ve které mám důvěru.
    30/07/2017
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.