Košík
zboží
(prázdné)
Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek. schovat popis
Recenze
Tato kniha nabízí recepty uzenářských výrobků, které lze připravit v domácích podmínkách. Dále Vám knížka poradí při výběru vhodného dřeva na uzení a samotnou přípravu uzení. Dále zde najdete rady na výběr masa při nákupu, jeho zpracování, skladování vyuzených výrobků. Dále jsou zde recepty na zelí a knedlí - co jiného k uzenému :)