Daniela je stále dobře naložená, kreativní, mladá žena, a tak není divu, že svou vášní pro nakládání začala plnit nejen spíže rodiny a přátel, ale také stránky jedinečné kuchařské knihy Nalož to, která se jako vůbec první v Čechách věnuje nakládání sýrů, zeleniny a nejrůznějších specialit do...
číst celé
Daniela je stále dobře naložená, kreativní, mladá žena, a tak není divu, že svou vášní pro nakládání začala plnit nejen spíže rodiny a přátel, ale také stránky jedinečné kuchařské knihy Nalož to, která se jako vůbec první v Čechách věnuje nakládání sýrů, zeleniny a nejrůznějších specialit do sklenic.
Kniha vás nadchne 50 prověřenými recepty na ty nejlepší klasiky i nakládaná jídla netradičních chutí (každý doprovází stylová fotka pokrmu)! Do deseti kapitol pro vás Daniela naložila plísňové, měkké i tvrdé sýry, zeleninu, vejce nebo třeba anglickou snídani. Společně si dáte ty nejlepší chuťovky k pivu nebo se vydáte (mastným prstem po mapě) do její milované Velké Británie a ochutnáte to nejlepší chutney! Jako třešničku na dortu, nebo víko na sklenici, autorka prozradí řadu inspirativních tipů, jak naložit se sklenicemi v domácnosti poté, co svou nakládací funkci již splnily.
Autorka pro vás recepty vymyslila, naložila i nazdobila na fotografie, za které je vděčná svému muži, fotografovi Davidovi Tureckému.
schovat popis
Recenze
dobroty, na pikles jsem si hodně dlouho netroufala, ale musíme ict že tahle knížka je úplně dokonalé "blbu"prostá, fakt výborná, hodně moc se mi líbí. Doporučuji, pokud stále ještě váháte a nemůžete se dokopat.
Nejde zde jen o uchovávání zeleniny, ale je zde spousta receptů jak naložit sýry všeho druhu, či jak připravit vynikající utopence.