Nejlepší zabijačkové speciality

· 2014 · gebunden · 96 stran

Nejlepší zabijačkové speciality

SLOVART, s.r.o. NAKLADATELSTVí
185
185
DMOC 249 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděli, že masný výrobek skvělé chuti se dá vyrobit i bez chemických přísad. Autor... číst celé 
  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Kdo by nemiloval tlačenku, jelítko, ovárek, škvarky, sádlo, čerstvý chutný steak, krvavou polévku a další dobrotky ze zabíjačky. Jen o tom píšu a sbíhaji se mi sliny. U nás to prostě milujeme. V této knize najdete spoustu inspirací na tyto pochoutky a nejen to. Recepty jsou psané srozumitelně, s jednoduchým návodem a zvládnete je i doma sami, nepotřebujete k tomu ani zkušeného řezníka. Stačí se toho nebát.
    30/12/2020
    Avatar uživatele
    Knihu jsme si pořídili dohromady s kamarády, pořádáme společné akce a mezi jednu z nich patří i domácí zabijačka. Samozřejmě že existuje spousta receptů a možností jak maso a ostatní suroviny ze zabijačky zpracovat. Právě tahle kniha je obsahuje pěkně pohromadě a nejsou nikterak náročné. Pokud budete postupovat podle návodů, podaří se vám tlačenka a jitrničky, které se s kupovanými nedají srovnat v žádném případě. Vše je přehledně popsáno a nafoceno. Skvěle se mi orientuje i v celé knize. Doporučuji.
    31/12/2021
    Avatar uživatele
    Zabijačka se dříve konala snad v každém domě. Dnes už je to spíše výjimkou, ale pokud si holdujete v zabijačkových specialitách, neměla by vám tato kniha chybět ve vaší domácnosti. Kniha obsahuje nejen recepty, ale i rady a tipy, jak na zabijačku, co si připravit a co je zbytečné. Vše najdete s přesnými popisy i krásnými fotografiemi. Zabijačka se provádí nejčastěji v zimě, tak pokud ji plánujete, prostudujte si nejdříve tuto knihu.
    31/03/2020
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.